Азарт: хвороба чи просто розвага? - Блог про Львів

Азарт: хвороба чи просто розвага?

Азартні ігри

Люблять люди «легкі» гроші і ще й як, а до них, хто не знає можна віднести азартні ігри. Так, людина ставить ставочку лише на три гривні, а може виграти цілу тисячу а то і більше. Якщо, звісно, що пощастить.

Але, суть не у тому, а в хворобі, яка потім може взяти в свої оберти людину.

Що за хвороба, як з неї вийти та багато чого іншого читайте далі.

Отже, азартні ігри. Колись вони були дозволені, потім їх масово заборонили, але все рівно вони залишилися на державному рівні. Є багато лотерейок, тоталізаторів, де кожен охочий може прийти і зіграти в гру.

Кажуть, що новачкам щастить і це факт. Пам’ятаю колись Воробус бувало спробував для розваги якусь лотерейку і пощастило, але тоді я просто більше не грав, бо знав, що це всього лише фарт.

А є люди, які дійсно в цьому азарті втрачають голову. Колись пам’ятаю один пан мені сказав «золоті» слова, що якщо ти виграєш певну суму грошей більше не бався, а йди краще ці гроші пропий.

Бо, якщо зробиш по-іншому, можеш позбутися і тих грошей що виграв і ще плюс в мінус залізти.

Розповім за якою схемою все відбувається. Запам’ятайте слова, що якби конторам із лотерейками не було вигідно працювати, вони би вже давно зачинилися. Тому, не сумніваюся, що вони завжди у виграші. Але, це їхні проблеми.

Також читайте:   Велосипедна прогулянка парками Залізна вода - Стрийський

Щодо людей, то все відбувається досить таки просто за стандартною схемою:

Людина приходить, зацікавлюється швидким заробітком, пробує щось виграти, новачкам щастить, вона виграє досить таки велику суму грошей і починається азарт.

«Хмм, навіщо мені працювати, якщо я можу сюди прийти і виграти досить таки велику суму грошей».

Коли людина виграє гроші, то вона одразу ж у 80 % ставить ще. Як ви думаєте що відбувається потім? Правильно, людина програє. Але, подумавши вона думає що це всього лише випадок і наступного разу виграє.

Поступово виграні гроші програються і індивід залазить у мінус. Що ж, треба відігратися, і починається боротьба за свої ж гроші. Добре, якщо відігратися таки вдається, а якщо ні, то самі розумієте можна залізти в досить таки великі борги.

Як позбутися ігрової хвороби? Просто не заходити у пункти продажу лотерей і не бавитися. Бо, якщо зайдете знову ж таки потягне….

А сьогоднішню статтю завершу досить таки цікавими словами: «Запам’ятайте, що забагато, то не здорово».

Тому, завжди треба вміти зупинитися.

А ви колись бавилися в азартні ігри?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*