Баварська машина переїздить Барселону + відео - Блог про Львів

Баварська машина переїздить Барселону + відео

Що це було?

Вчора в Європі знову ж таки був великий футбольний день – проходив перший півфінальний поєдинок найпрестижнішого європейського змагання, яке має назву – Ліга чемпіонів.

У ньому зустрічалися – німецька Баварія та іспанська Барселона.

Гра видалася на славу і принесла досить таки шокуючий результат для футбольної громадськості. Справа у тому, що Баварія просто каменя на камені не залишила від іменитої команди гостей.

Ні для кого не секрет, що цього сезону німецька Баварія показує феноменальні результати. Ще кілька тижнів тому в своїй першості вона стала чемпіоном достроково, але це не заважає «машині» і на далі виносити веред своїх суперників.

Гра із Барселоною мала показати справжню міць команди. Так говорили багато фахівців і так говорили мені друзі перед грою.

Розпочався матч із атак Баварії і це не дивно, але першими могли забити каталонці. Як Мессі не влучив у ворота – відомо лише йому. Знав би він тоді, що цей гол міг би бути як деревце, яке нахиляють людині, яка тоне.

Після цього епізоду Баварія всерйоз взялася за діло і з кожної хвилиною все більше нагнітала і нагнітала біля воріт Барселони. І таки свого добилася на 25 хвилині.

Навіс у штрафну, серія пасів і Томас Мюллер чудовим ударом вколочує шкіряного у сітку воріт. Здавалося гості мають активізуватися, але не тут то було.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Порту 1:1 Шахтар (відео)

Баварія строго пресингувала і зовсім не давала рухатися лідеру гостей – Лео Мессі. Помітно було, що після травми аргентинець ще не зовсім оговтався.

У другій 45-ти хвилинці Барса і взагалі зупинилася, а ось Баварія свої нагоди використала на відміну від Барселони, яка могла забити після штрафного, але Бартра невдало розібрався в епізоді.

Зараз можна багато говорити про те, що у двох епізодах із забитими голами Баварії помилився суддя поєдинку, але що маємо, те маємо.

Все той же Мюллер, Гомер та Рібері довели рахунок у зустрічі до розгромного. Браво, Баварія.

4-0 – це повне фіаско, хоча відігратися ще можна і ще й як.

Звучить фінальний свисток, який фіксує фантастичну перемогу німецької машини із рахунком 4-0, що практично означає крах для Барселони. Хоча, за тиждень в каталонців буде можливість взяти реванш. Барселоні треба буде забивати багато, але в жодному разі не пропускати голи у свої ворота.

Як буде насправді побачимо вже 1 травня, а поки що насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

P.S. І навіщо Баварії Гвардьола?

Фото: newsbarca.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*