Чому не працюють “Однокласники”? - Блог про Львів

Чому не працюють “Однокласники”?

Що сталося?

Соціальні мережі і на далі залишаються важливою складовою життя людей. Спільнота просто не може спілкуватися не зайшовши в одну із соціальних мереж, а їх зараз є ой як багато.

Музика, відео, фотографії, лайки, банальні переписування, ігри, все це і не тільки люди роблять у соціальних мережах. Чи вдумувалися ці ж люди скільки часу вони витрачають на це все.

А що було колись? Люди більше гуляли на свіжому повітрі, спілкувалися і ніхто й не думав про якісь там соціальні мережі. Часи змінилися і тепер люди не уявляють свого життя без соціалок.

Остання новина, яка сколихнула український, а, особливо, російський інтернет – це те, що популярна соціальна мережа – «Однокласники» перестала працювати, а якщо і працює, то з великими перебоями.

Що ж сталося з нею? Невже хакери атакували чи просто це все наслідки конкуренції? Про це та не тільки читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, розпочну свою розповідь із власних досліджень. В цю соціальну мережу ваш автор заходить лише тоді, коли хтось мені напише. Коли то прийшов додому, не було що робити, думаю зайду в «какашки». Набираю адресу сайту один раз, другий, і на моє здивування сайт просто не грузиться.

Вже бува подумав що це у мене проблеми з провайдером, але ні, інші мої знайомі теж кажуть що в них нема доступу до сайту.

Також читайте:   Weua – Українська соціальна мережа. Реєстрація тепер без ключів

Що ж, кинув то діло, заходжу ввечері знову ж таки, сайт вже завантажується, але пише, що є проблеми з багатьма розділами і зараз ведуться роботи по їх відновленню.

Щось тут не чисто… Заходжу сьогодні зранку і знову ж таки «Однокласники» не працюють.

Пробую шукати інформацію в інтернеті, де-де, а там точно знають що сталося. Пошукова система у допомогу, і читаю, що за словами прес-секретаря сайту – в популярної соціальної мережі є проблеми з обладнанням і тому сайт не працює. В найближчий час все має запрацювати.

Що можна сказати? Щось мені так здається, що популярну мережу просто таки атакували хакери. Звісно, зламати це все не так то просто, але люди зараз є різні і знаходять різні шляхи.

А поки що, любителі «однокласників» треба чекати на кращі часи, а саме поки відновить роботу сайт. А поки що можете іти погуляти, зайнятися хатньою роботою або просто поспати. 😀

А насамкінець, прикол, Сьогодні зранку його сказала одна моя подруга, цитую: «Файно є що закрили соціальну мережу, ще би всі так поламалися, люди би більше жили реальним життям». 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*