Чи зможе Косенко реанімувати львівську Енергію? - Блог про Львів

Чи зможе Косенко реанімувати львівську Енергію?

Олександр Косенко

Хто любить футзал, той в курсі тих справ, які зараз відбуваються в українському чемпіонаті. І хоч цьогорічна першість налічує лише 7 команд, але це не заважає матчам проходити у безкомпромісній боротьбі.

От хто би міг подумати, що львівська Енергія після хорошого старту згодом здасть фізично і зараз є вже навіть загроза не потрапляння нашої команди у серію плей-офф. Звісно, це треба вже дуже постаратися щоб туди не потрапити, але все ж.

Останні два поєдинки треба вигравати і тим самим реабілітовуватися перед своїми вболівальниками.

Вчора стало відомо, що на тренерській лавці львівської команди сталися зміни. Після серії невдач керівництво клубу прийняло рішення звільнити дует тренерів Сич-Луців і призначити нового коуча.

Ним став у минулому відомий футзаліст – Олександр Косенко, який якраз у зіркових часах виступав за донецький Шахтар та збірну України.

Чи зможе Косенко у терміновому порядку реанімувати Енергію? Про це і будемо говорити у сьогоднішній статті.

Отже, перш за все варто сказати що як такого досвіду керування командою Косенко не має. Так, він свого часу пробував бути граючим тренером у дніпропетровському Будівелі, нещодавно допомагав Євгену Ривкіну у збірній, але такого досвіду, як скажімо, у того ж Гончаренка нема.

Чи зможе реанімувати? Важко сказати. Ні для кого не секрет, що краще тоді, коли тренер приходить у міжсезоння, команда разом проходить збори, тренер викладає свою концепцію гри і так далі. А тут вже нічого не зміниш. Треба грати тими виконавцями що є на даний момент і найголовніше вигравати і Кубок і чемпіонат.

Також читайте:   «Продексім» виграв другий домашній матч «золотої» серії плей-оф Екстра-ліги

Як на мене, проблема зараза в Енергії не у тренері, а в самих гравцях. Багато з них вже своє відіграли і просто таки напрошується омолодження. Тут, як завжди, є два виходи:

1- прогавити два сезони і награвати молодь;
2- зробити суттєве підсилення команди вже і одразу ж.

Пам’ятаю колись ще Гончаренко казав, що з цими гравцями в Європі вже нічого не здобудеш. Якщо чемпіонат України ще так-сяк можна виграти, то Кубок УЄФА аж ніяк.

Гончаренко пішов, прийшов Сич, гри не стало як такої.

Помітно що Енергія по всіх статях програла тому ж Локомотиву, Урагану, Кардиналу, а попереду таки серія плей-офф.

Як на мене, зараз є реально два претенденти на чемпіонство: Ураган та Локомотив. І віддав би таки належне франківцям. Їхня гра більше імпонує. Локо більше грає від оборони.

А щодо львівської команди, то їй таки вже треба думати про наступний сезон, хоча можу помилятися. Косенко зробить чудо?

Фото: isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 12.04.2013 пише:

    Нашли кого назначить. Воробуса на тренерскую скамью! 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*