Чи зможуть Карпати щось протиставити Шахтарю в чвертьфіналі Кубка? - Блог про Львів

Чи зможуть Карпати щось протиставити Шахтарю в чвертьфіналі Кубка?

Карпати?

Сьогодні надворі 17 квітня, середа, середина робочого тижня і знову ж таки теплий день, які сподіваємося будуть вже довго. Весна ж, все-таки, прийшла до нас.

А ще у цей день свій поєдинок 1/4 фіналу Кубка України будуть проводити львівські Карпати, які завітали в гості до діючого чемпіона України, а також вже без 5-ти хвилин нового чемпіона нашої держави – донецького Шахтаря.

Які шанси в львівської команди перемогти свого опонента, статистика та прогноз від блогу Воробуса читайте далі.

Вчора ваш автор на рахунок сьогоднішнього поєдинку активно дискутував із багатьма людьми. Хтось казав, що Карпати дадуть бій, хтось, що нічого подібного і Шахтар просто таки рознесе нашу команду. Але, якби там не було гра все покаже.

В якій формі і настрої перебувають обидві команди?

Почнемо із наших земляків – Карпат. Так от, команда останнім часом показує дуже погані результати.

Після того як львівські футболісти у стартовому турі після зимового міжсезоння перемогли Таврію більше смаку перемог вони не знали, а після останнього виїзного поєдинку із донецьким Металургом тренера «левів» викликали на килим і сказали, що якщо ще таке подібне повториться, то йому скажуть – «гудбай».

Після цього Карпати грали вдома із київським Динамо, показали досить таку хорошу гру, але програли. Тому, результату як не було, так і нема.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Динамо програє, Дніпро перемагає (відео)

Що можна очікувати в Донецьку? На мою думку, повного фіаско. І саме так ми поступово перейшли до суперника Карпати у сьогоднішньому поєдинку.

Діючий чемпіон України – Шахтар після зими очок ще не втрачав. Єдине, де у них був провал, так це у Лізі Чемпіонів, де вони без шансів поступилися Боруссії.

Щодо чемпіонату України, то тут у них конкурентів нема. Ще десь думалося, що можуть «гірники» програти у Києві від Динамо, але вони і там перемогли.

Вдома, на стадіоні «Донбас-Арена» очок вони практично не втрачають та і навіть більше там дуже важко командам забити бодай гол.

Тому, якщо Карпати заб’ють, то це буде на щастя.

Щодо мого прогнозу, то думаю що Шахтар досить таки легко переможе Карпати із рахунком 3-0. Хотів би я помилятися, але, на жаль, зараз такі реалії львівського футболу.

От якби гра відбувалася у Львові, то було би зовсім інше діло, але бачите як сталося, регламент такий що гру перенесли у Донецьк. Там може люд і не піти на гру, а у Львові було би свято і ще й яке.

Вболіваємо за Карпати і хай удача буде на їхній стороні.

Додам, що гру можна буде переглянути у прямому ефірі на телеканалі «Футбол», починаючи із 19 години.

Фото: shakhtar.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*