Дорога біля Сихівського кладовища як фільм жахів - Блог про Львів

Дорога біля Сихівського кладовища як фільм жахів

Яма на ямі

Зима завершилася, наступило тепло, можна вже ним насолоджуватися і чекати літа і відпусток. Але, із приходом тепла проблем у суспільстві не поменшало.

Вчора вашому автору довелося побувати біля Винниківського ринку, то там на одній із вулиць комунальники ремонтували дорогу, а саме засипали ями.

Давно пора, бо і насправді, після цієї зими стан доріг у Львові просто таки у ганебному стані. Якщо маєте можливість, то краще не їздіть на власному авто, бо як не їдеш – так яма на ямі, яма на ямі.

Приклад? Вулиця Пасічна. Як цю дорогу там робили? Там досить того що шар асфальту не положили, так ще коли доїздити до вулиці Вашингтона, з’являються незрозумілі ями, асфальту де-не-де нема. Одним словом – дурдом.

Але, це лише поодинокий випадок, бо хто їхав дорогою в район Бібрки, той зі мною погодиться, ями на Пасічній – ще квіточки,

Скільки вже живу і їхав цією дорогою біля Сихівського цвинтаря, то цієї дороги ще не пам’ятаю щоб ремонтували. Це в жодні рамки не вкладається.

Люди їдуть з різних областей, стоїть вивіска – «Львів» і що люди можуть подумати за наше місто? На цій ділянці дороги такі ями, що складається враження що там якесь авто зараз як впаде, то вже не виїдеш. Як так може бути? Невже нема грошей щоб елементарно закинути ці ями?

Також читайте:   Проблема пішохідного переходу на вулиці Пасічній

Розмовляю з людьми по цьому питанню і думки розходяться. Одні кажуть, що за цю дорогу давно забули. Євро-2012 змусив зробити дорогу до Шегині, а ця ще почекає.

Єврочемпіонат минув, за дороги забули і навіщо це все робити?

Друга точка зору, що не зрозуміти хто має займатися цією дорогою чи область чи місто?

Третя – просто лінь щось робити. От вже коли щось там станеться, то тоді й візьмуться за розумі наші чиновники,

Якщо вдень ще так сяк можна об’їхати дорогу, то вночі виникають майже аварійні ситуації, які чудом доводиться уникати.

Їдеш, перед тобою 80 % дороги суцільні ями, тому і не дивно, що транспортні засоби об’їжджають дорогу по боках, інколи виїздять на зустрічну полосу, а от коли в’їдеш в ці ями, то і виїхати складно.

І як не згадати рагулів. Вони ж там себе теж люблять прославити. Їдемо, знову ж таки всі авто їдуть повільно тим самим оминаючи ями, а якесь дурне летить і потрапляє в яму. Там і так всі тиснуться, а тут ще і є можливість потрапити в аварію.

Об’їздиш цю дорогу, поруч цвинтар і так і лячно сюди ще раз їхати.

Не соромно мати в такому стані дороги?

І це лише поодинокий випадок, за села я вже мовчу. Там доріг взагалі нема.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Jorgen 23.04.2013 пише:

    ну так ж біля кладовища, що ти хочеш 😕

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*