Футбол. Чемпіонат України. Арсенал 4:1 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Арсенал 4:1 Карпати (відео)

Що ся робить?

У 25-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із київським Арсеналом.

На жаль, ця гра завершилася поразкою львівської команди із рахунком 1-4.

Після серії невдалих поєдинків фани Карпат сподівалися, що у грі із посереднім Арсеналом нарешті вдасться здобути таку бажану перемогу. Але, не тут то було.

Вчора нашої команди на полі практично не було, а ряд помилок на початку гри дуже суттєво вплинув на підсумковий результат.

Перед початком гри суттєво здивував тренер Карпат – Костов. Чого залишився в запасі воротар Богатінов відомо лише йому. Так, його замінив молодий Мисак, але зіграв він вкрай невдало.

Принаймні три голи у зустрічі на його совісті, але і вини із захисників теж не треба знімати.

7 хвилина – простий навіс у нашу штрафну, Мисак не знати для чого побіг на перехват, м’яча так і не зафіксував і єдине що залишалося Озарківу, так це сфолити у своїй штрафній.

Пенальті… яке вдало виконує Аржанов.

Не минає і чотирьох хвилин як вже помиляється правий фланг захисту Карпат. Футзальна комбінація господарів поля й Адія вдало її завершує. Оце так початок.

Карпати спробували перехопити ігрову ініціативу, але їм мало що вдавалося, а під кінець першого тайму і взагалі команда була деморалізована.

42 хвилина – Арсенал заробляє штрафний у метрах 30-ти від наших воріт, до м’яча підходить Богданов і прямим ударом застає кіпера Карпат – Мисака. Як воротар ловив цей м’яч?

Також читайте:   Кубок ліги (U-17): результати матчів останнього ігрового дня

Це ж вища ліга, а не чемпіонат села?

Так, у другому таймі Карпати краще грали, багато рухалися, забили гол (відзначився Кенія), але знову ж таки проста обрізка в захисті, знову воротар не вийшов на виході і все – гру можна було завершувати.

Прикро…

Звучить фінальний свисток, який фіксує закономірну перемогу Арсенала із рахунком 4-1, що дозволило київській команді втекти із небезпечної зони і практично забезпечити собі місце у прем’єр-лізі.

Щодо Карпат, то вони із 23-ома очками і на далі залишаються на 14-ому місці в турнірній таблиці. Тепер наступна домашня гра із Зорею буде практично вирішальною за те, щоб Карпати залишилися у лізі сильніших.

Якщо команда Костова вже і тут не переможе, то самі розумієте згодом буде дуже важко, адже до завершення чемпіонату залишається всього лише 5 турів.

Як я вже зазначив наступний, 26-й тур чемпіонату відбудеться вже цих вихідних. Карпати свій поєдинок зіграють 28 квітня, в неділю. О 17 годині 30 хвилин вони на своєму полі прийматимуть луганську Зорю.

Пряму трансляцію цієї гри можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

Вперед, Карпати, до перемоги, далі відступати вже нема куди.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: fckarpaty.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*