Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:1 Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:1 Динамо (відео)

Костов знову програє

У 24-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Києва – колись грізну команду Динамо. Чому колись грізну? Бо, при всій повазі до киян, вони зараз показують не ту гру що колись і, відповідно, давно вже не знають смаку перемог у чемпіонаті.

Але, це їхні проблеми, а у нас є свої Карпати, які до вчорашнього поєдинку не знали смаку перемог вже 4 тури. Негативна серія продовжилася і після гри із Динамо.

Карпати програли із рахунком 0-1, хоча могли зачепитися за результат і ще й як.

Розпочався звітний поєдинок із атак Карпат. Вони будь-що хотіли забити гол і цього ледве не зробив Марселіньо, але на долю секунди його випередив кіпер Динамо – Коваль.

Добре пробивав головою Гладкий, але знову ж таки забракло влучності.

Щодо гостей, то почали вони матч досить таки спокійно, але під кінець першої 45-ти хвилинки супер момент мав Гармаш, але не влучив по м’ячу із п’яти метрів.

Із початком другого тайму Динамо всією командою побігло забивати і досить таки швидко добилося свого. Пішла подача з лівого фланку від Велозу і Браун Ідеє вдало замкнув передачу свого партнера.

Після голу кияни відійшли назад і почали грати на утримання рахунку. Сказати що Карпати мали багато моментів – це нічого не сказати. І ніби атакували, Михалик (Динамо) був вилучений з поля, але мало було руху попереду.

Також читайте:   Ліга. Чемпіонів. Елітний раунд. Група «D». «Ураган» – «Халадаш» – 0:4 + ВІДЕО

Хоча, свій моментище Карпати таки мали. Під кінець гри гарно пробивав Гладкий, але не влучив у верхній кут воріт.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Динамо із рахунком 1-0, що дозволило команді з Києва вийти на друге місце. Хоча, сьогодні із цього місця їх може потиснути Металіст, який гратиме на виїзді із Ворсклою.

Щодо Карпат, то вони і на далі залишаються на 14-ому місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 23 залікових пункти.

Не секрет, що у наступних поєдинках із Арсеналом та Зорею вже будь-що треба брати очки, бо Говерла, яка йде на 15-ому місці наздоганяє.

Наступний, 25-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. Карпати свій поєдинок цього туру проведуть 22 квітня. У цей день вони гостюватимуть в Києві у місцевого Арсеналу.

Ця команда зараз зірок з неба не хватає, але, поступово «каноніри» набирають очки і думаю у цій грі легко точно не буде.

Початок цієї гри о 18 годині і пряму трансляцію гри можна буде побачити на телеканалі «2+2».

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитого голу у вчорашньому поєдинку. шкода лише що він не в нашому активі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*