Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Зоря (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Зоря (відео)

Пластун забиває - Карпати перемагають

У 26-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Луганська – команду Зорю.

На радість львівських вболівальників футболу гра завершилася перемогою саме Карпат із рахунком 2-0.

Криза у Карпат затягнулася. Ще б пак, після того, як у першому турі після зими наша команда перемогла на виїзді Таврію смаку перемог львівський вболівальник вже давно не знав.

І навіть більше, наступила така ситуація, що ще трошки і Карпати могли опинитися у зоні вильоту. І це після колись хороших виступів команди у Лізі Європи.

В останньому турі «леви» без варіантів програли Арсеналу. Дивно…

Та не все так погано у нашому домі. Вчора Карпати нарешті перемогли і вже можна здихнути із полегшенням.

Розпочали матч наші земляки активно раз за разом турбуючи кіпера гостей, вихованця львівського футболу – Постранського. До пори, до часу, Зорі щастило, але не на 41 хвилині, коли після подачі з кутового відзначився захисник «левів» – Пластун.

Другий тайм був куди веселішим. Атакували не лише Карпати, а й Зоря і навіть вони мали кілька нагод щоб встановити статус-кво у поєдинку. Але, їм не пощастило, а ось львівська команда відзначилася ще раз.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія програє Урагану (відео)

67 хвилина – це чудовий удар вдався зі штрафного Олегу Голодюку. Як кажуть, після 2-0 гру можна було завершувати.

Так, до завершення гри команди ще пробували атакувати, але помітно було, що Карпатам вже більше не треба було, а Зоря вже давно забила на цей чемпіонат. Вони наче готуються вже до нового сезону.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 2-0, що дозволяє львівській команді набрати 26 очок і втекти із небезпечної зони, яка вже була ой як близько.

До слова, зараз команда Костова перебуває на 12-ому місці в турнірній таблиці. Наш вже екс-суперник, маючи у своєму активі 30 очок на 10-ому місці. Тому, якщо Карпати будуть добре грати і перемагати, то цілком реально потрапити за підсумками чемпіонату у десятку.

Наступний, 27-й тур чемпіонату відбудеться 3 та 4 травня. Львівські Карпати свій поєдинок цього туру проведуть у п’ятницю, 3 травня. Їхнім суперником на виїзді буде команда із Ужгорода – Говерла.

Початок цієї зустрічі о 16 годині, а пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «Футбол».

Вболіваємо за Карпати, а насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*