Футбол. Реал – Боруссія Д. На черзі друга частина битви - Блог про Львів

Футбол. Реал – Боруссія Д. На черзі друга частина битви

Реал чи Боруссія?

Сьогодні в Європі знову буде великий футбольний день – проходитиме півфінальний поєдинок Ліги чемпіонів між іспанським Реалом та німецькою Боруссією.

Чого слід очікувати від команд, які шанси на вихід у фінал змагань та традиційний прогноз від Воробуса читайте далі.

Після того, як минулого тижня було зафіксовано ряд сенсаційних результатів у протистоянні між іспанськими та німецькими клубами можна не сумніватися саме команди з Іспанії будь-що намагатимуться взяти реванші і таким чином вийти у фінал змагань.

На черзі перша гра між Реалом та Боруссією. Для тих, хто не знає нагадаю, що у першому матчі між цими командами, який відбувся у Дортмунді була зафіксована впевнена перемога Боруссії із рахунком 4-1.

Тоді, ніхто не міг подумати, що команда Моуріньо (Реал) так легко здасться своєму супернику. Як на мене, все це відбулося через недооцінку свого суперника. Німці тоді перемагали, Реал зрівняв і десь у підсвідомості вже подумали що справу зроблену, але не тут то було.

Дортмунд завівся, трохи фарту і перед матчем у Мадриді «діти Клопа» мають суттєву перевагу.

Чи є шанси у Реала відігратися? На вихідних у чемпіонаті в складі іспанців не грало ряд провідних гравців, зокрема їхній лідер – Роналду. Кажуть, що у нього травма, але як на мене його просто бережуть на гру року.

Також читайте:   Результати жеребкування Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Саме Кріштіано може стати рятівником своєї команди.

Щодо втрат у складах обидвох команд, то їх практично нема. Під питанням лише вихід на поле у складі німців – Піщака.

В цьогорічній Лізі Чемпіонів ці команди вже зустрічалися у Мадриді і тоді була зафіксована бойова нічия 2-2.

Як буде тепер? Якщо глянути у статистику, то Боруссія забиває майже у кожному поєдинку, тому не факт, що вони заб’ють і сьогодні. А це, буде крахом для Реалу. Тоді їм прийдеться забивати аж 4 голи.

Щодо прогнозу Воробуса, то щось мені здається сьогодні казка для німецької команди завершиться. Щось вони останнім часом надто добре грають, тому спад десь намічається.

Я можу помилитися, але, все-таки, ставлю на перемогу Реала із рахунком 3-0 і найбільше до цієї вікторії долучиться Роналду, який вже давно мріє стати кращим гравцем світу.

Якби там не було, чекати залишилося футбольним фанатам не довго. Вже за декілька годин, а саме о 21 годині 45 хвилин за київським часом розпочнеться гра.

Пряму трансляцію цього поєдинку, до речі, можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

А які ваші прогнози, читачі блогу, щодо результату цього півфінального матчу?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. danc1r0k 30.04.2013 пише:

    Вважаю, що Реал переможе, але у фінал не пройде, так як і Барса.
    Рахунок сьогодні буде: 2:1 або 3:1
    А дивитись матч онлайн, у кого немає ТВ, раджу тут: http://uafootball.org.ua/real-madrid-borussia-d-online-champions-league-semifinal/

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*