Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:7 Ураган (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:7 Ураган (відео)

Ураган переїхав Енергію

У 25-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму паркеті приймала гостей із Івано-Франківська – команду Ураган.

На жаль, ця гра завершилася поразкою господарів майданчика із розгромним рахунком 2-7.

Зачекалися львівські вболівальники футзалу перемог від улюбленої команди. Щось не так відбувається зараз у нашому колективі. Поразка за поразкою, гравці і тренери кажуть що є проблеми всередині колективу і найголовніше – гри то нема.

У вчорашньому поєдинку Ураган просто таки переїхав львівську команду. 7-2 – давненько такого не пам’ятаю.

А перед грою багато говорилося, що Енергія готова на всі сто відсотків, поразка у Харкові в минулому турі була випадковістю, були проведені збори в Трускавці.

Але, як показав вчорашній поєдинок нічого ці збори не дали. У другому таймі команда підсіла фізично і гості буквально таки знущалися з оборони Енергії.

Розпочалося все вроді нормально, команди раз за разом створювали моменти біля одних та біля інших воріт, але на висоті були захисти і кіпери команд. Тому і не дивно що перший тайм завершився за сухих 0-0.

Я вже навіть бува подумав, що у цій грі голів може і не бути. Але, якби я ж тоді знав, що у другій 20-ти хвилинці буде парад голів.

Все розпочалося із голу ураганівця Сімки. Будняк прострілив і Андрій вдало замкнув дальню штангу. На відео добре помітно що наш воротар і захисник цей епізод проспали.

Також читайте:   Українці взяли реванш у португальців

До щастя, Енергія відігралася досить швидко. Навіс у штрафну гостей і Павленко вдало пробиває головою. Тут також не обійшлося без помилки кіпера.

А потім почали казуси. Чепорнюк (Енергія) забив у свої ворота, кіпер Енергії Кардаш привіз собі два голи, гра із п’ятим польовим у нас не вийшла, а останнім цвяхом у самі знаєте що було те, що Ураган за рахунку 6-2 випустив п’ятого польового гравця. І з ним вони також забили.

Це просто жах, а не гра… Так не можна відноситися до гри…..

Енергія програє із рахунком 7-2 і зараз питання виходу у плей-офф і на далі відкрите.

Наступний, 26-й тур чемпіонату відбудеться вже цієї неділі. Про те, наші земляки цей тур пропускають, а свій матч зіграють вже у 27-ому турі. Їхнім суперником 20 квітня буде команда «Спортлідер» з якою «енергетики» зіграють на виїзді.

Всім зрозуміло, що в цій грі треба вже нарешті здобувати перемогу, бо в іншому разі Енергія ризикує і взагалі не потрапити у плей-офф.

Бажаємо Енергії якнайшвидше вийти із психологічної ями і здобувати в наступних матчах лише перемоги.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*