Футзал. Енергія виграє Кубок України (відео) - Блог про Львів

Футзал. Енергія виграє Кубок України (відео)

Енергія перемагає

Футзальні змагання зараз у розпалі. Блог Воробуса вже повідомляв раніше, що цими вихідними у Луганську проходив фінал восьми Кубка України.

Приємно, що саме львівська Енергія та луганська команда ЛТК зіграли у фінальному поєдинку.

Як завершилася гра, хто здобув кубок, цікавинки гри та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь без традиційних вступів. Фінальний поєдинок на ЛТК-Арені вдався на славу. У ньому було все: голи, вилучення, додатковий час, пенальті.

Глядачам не могло не сподобатися і що приємно, гру можна було переглянути у прямому ефірі в кабельних мережах, а саме на телеканалі – «Спорт-2».

Розпочався поєдинок дуже спокійно. Помітно було, що команди дуже переживають за результат, бо в першій 20-ти хвилинці голів не було та і моментів виникало обмаль.

Так тривало аж до першого забитого голу, а він відбувся аж у другому таймі. 22 хвилина – Рогачов віддає пас на Легчанова і Валерій чудовим ударом застав зненацька кіпера луганчан – Пітулю.

Радість гостей зі Львова була не довгою, бо вже за три хвилин був встановлений статус-кво. Це Бессалов вдало пробив із-за меж штрафної.

А потім почалися каруселі і що цікаво головними героями тут були воротарі обидвох команд. В Енергії – Кардаш, а в ЛТК – Пітуля. Саме вони часто виручали свої команди від неминучих голів, тому і основний час гри так і завершився за нічиєї 1-1.

Також читайте:   Товариський матч № 2. Азербайджан – Україна – 1:5

Додатковий час, права на помилку нема. Про це добре знали обидві команди. Але, незважаючи на це, глядачі біля тв і в самому залі стали свідками феєрії голів.

Вдумайтеся, ЛТК та Енергія забили на двох за 10-ть хвилин – 4 голи. Львівські футзалісти постійно відігрувалися, але і не заперечую той факт, що під кінець гри вони могли перемогти і без серії пенальті.

На останній хвилині гри за друге попередження був вилучений гравець ЛТК – Кузь. Енергія грала у більшості, але господарі паркету встояли.

Пенальті. Лотерея, де перемогти може кожен. На серію після матчевих ударів обидва наставники випустили інших воротарів і що приємно, героєм зустрічі стане кіпер Енергії – Лисенко, якому вдалося відбити один удар і ще двічі змусити гравців луганської команди пробити мимо воріт.

Енергія перемагає і, таким чином, втретє поспіль завойовує трофей.

Отже, тепер, до кубка треба ще додати золоті медалі першості, вирішальні матчі плей-офф якого вже не за горами.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*