Футзал. Кубок України. Енергія 4:1 Ураган (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок України. Енергія 4:1 Ураган (відео)

Енергія у півфіналі

Сьогодні у місті Луганськ стартували чергові змагання із футзалу. Справа у тому, що в ці дні там на новій сучасній арені проходить фінал восьми Кубка України.

Приємно, що у цих змаганнях бере участь і наша команда – львівська Енергія.

Вже на ранній стадії змагань у суперники нашій команді дістався досить таки важкий суперник – івано-франківський Ураган, який, як відомо, має у своєму складі бразильців і саме ця команда нещодавно завдала «енергетикам» досить таки болючої поразки із рахунком 2-7.

Ураган на ходу, а ось в якій формі перебуває львівська команда мав показати звітний поєдинок.

Приємно, що наші футзалісти у сьогоднішній грі дійсно продемонстрували все на що вони здатні і таки здолали Ураган із рахунком 4-1.

Може Енергія грати і вкотре вона це продемонструвала у сьогоднішній грі із регіональними сусідами. Що цікаво в цій грі дебютував на посту головного тренера львівської команди – Косенко.

Розпочався матч із нашого голу. Павленка вивели один-на-один із кіпером Урагану і Максим не схибив. А йшла, до слова, 1 хвилина зустрічі.

Суперник спробував огризнутися, але все той же Павленко на 8-й хвилині робить рахунок 0-2.

О це так результат. Взагалі по грі було помітно, що Ураган недооцінив нашу команду. Так на 9 хвилині вони зусиллями Павлюка один гол відіграли, але це був єдиний гол франківців у цьому матчі.

Також читайте:   «Гранд Кубок Львова 2022». ФК «Галицька здоба» - «Nice Guys». Анонс

Енергія протягом всієї гри демонструвала впевнену гру, добре грав воротар Кардаш і «франики» навіть при грі із п’ятим польовим не могли нічого зробити.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 4-1, а це означає, що саме наша команда виходить в півфінал Кубка восьми.

В інших матчах сьогоднішнього дня були зафіксовані такі результати:

Епіцентр К3 – Nik&Ars – 6:1
Львівхолод – Локомотив – 0:4
Лукас – ЛТК – 2:5

І одразу ж по завершенні так званих чвертьфінальних поєдинків відбулося жеребкування півфіналів. І тут Енергії досить таки пощастило.

Справа у тому, що у півфіналі команда вже Косенка зіграє із командою з Києва – Епіцентр К3. Ця гра відбудеться 26 квітня о 17 годині.

В іншому півфіналі між собою зіграють господарі змагань – ЛТК та харківський Локомотив.

Бажаємо нашій команді лише перемоги, а її не те що можна, а треба здобувати.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку за участю Енергії:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*