Футзал. Кубок України. Енергія перемагає Епіцентр і виходить у фінал (відео) - Блог про Львів

Футзал. Кубок України. Енергія перемагає Епіцентр і виходить у фінал (відео)

Енергія у фіналі Кубка

Продовжуються змагання за футзальний Кубок України, які у ці дні проходять у місті Луганськ.

Приємно, що досить так успішно на них виступає львівська Енергія, яка у півфінальному поєдинку перемогла команду Епіцентр КЗ.

Як це зробила наша команда, хто забивав голи, відео та багато іншого цікавого читайте далі.

Після перемоги у чвертьфіналі над Ураганом було цікаво з ким же зіграє наша команда у півфіналі. Сліпе жеребкування, на щастя, дало нам у суперники любительську команду із Києва, яка має назву – Епіцентр КЗ.

Але, як покаже згодом гра не така вона ця любительська команда і проста. Кияни зуміли забити у ворота Енергії 4 голи і добре, що львівська команда забила на гол більше.

У порівнянні із матчем проти того ж Урагану зміни у складі Енергії були незначні. Місце у воротах зайняв замість Кардаша – Лисенко.

Дебют нам вдався і досить таки швидко ми повели у рахунку. Відзначилися Чепорнюк та Овсянников. Здавалося все, гра зроблена, але вже за хвилину після 2 голу «енергетиків» кияни зусиллями Сандецького один гол відквитали.

А під кінець першої 20-ти хвилинки рахунок і взагалі став рівним. Це Валерій Легчанов після одного із прострілів зрізав м’яч у свої ворота.

Друга половина зустрічі – це копія першої. З самого її початку наші футзалісти забігали і досить таки швидко знову ж собі забезпечили перевагу в рахунку.

Також читайте:   «Montesilvano Futsal Cup»: юнацька та дівоча збірні України стартували з перемог

Але, чи то сили вирішили поберегти, чи просто розслабленість і під кінець гри Епіцентр навіть скоротив рахунок до мінімуму 4-5.

Та, сил та можливостей щоб відігратися любителі вже не мали, бо за хвилину до кінця гри команда з Києва заробила вилучення. А тут клас вже дався взнаки клас наших гравців.

Додам, що в Енергії відзначилися голами після перерви – двічі Легчанов та один раз Якунін.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Енергії із рахунком 5-4, що дозволяє «енергетикам» вийти у фінал змагань. А там суперником нашої команди будуть господарі паркету – команда ЛТК.

Луганчани у своєму півфінальному поєдинку досить таки впевнено перемогли завжди потужний харківський Локомотив чим здивували футзальну громадськість. Хоча, команда Романа Ковальчика вже давно стала грозою авторитетів.

І тепер, в неділю, 28 квітня у приміщенні «ЛТК-арена» відбудеться фінальний поєдинок, у якому між собою зіграють наша Енергія та господарі – ЛТК. Можна не сумніватися, поєдинок буде захоплюючим, а розпочнеться він о 13 годині 30 хвилин.

Бажаємо перемоги львівській команді, а насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у півфінальному поєдинку за участю Енергії та Епіцентру КЗ:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*