Футзал. Spring Student’s Cup. Юг-Контракт 10:5 Morocco (Воробус вдало дебютує) - Блог про Львів

Футзал. Spring Student’s Cup. Юг-Контракт 10:5 Morocco (Воробус вдало дебютує)

Воробус вдало дебютує

Блог Воробуса кілька днів тому анонсував, що ваш автор має приймати участь у черговому футзальному турнірі, який на цей раз проводиться під егідою студентської асоціації Львівщини.

Так от, Воробус таки зіграв зав свою нову команду.

Як завершився поєдинок, що було цікавого у грі та чи є шанси у нас вийти із групи читайте далі.

Свою розповідь, традиційно, розпочну із організаційних моментів. Отже, гра між командою Юг-Контракт та нашими суперниками – Морокко проходила на штучному полі, яке знаходиться в районі ринку «Торпедо».

Перед грою падав рясний дощ і були побоювання, щоб саме погода не зіпсувала гру, бо самі розумієте що таке грати у суху погоду, а що в дощову.

Таки перед поєдинком дощ перестав, але скажу відверто – газон був чуть-чуть слизький, але десь в середині другого тайму вже навіть цього не відчувалося.

Щодо гри, то завжди важко грати із новими людьми. Команду «Юг-контракт» знаю добре, але одна справа знати, а інша – грати.

Розпочали ми добре, вже до 6 хвилини ми повели у рахунку 3-1, а згодом 5-2 і десь здавалося гру зроблено. Але, як це часто трапляється недооцінка суперника може згодом зіграти дуже злий жарт.

Так ледве не відбулося сьогодні з нами. До середини другого тайму команда суперника рахунок у грі зробила 5-5 і якби вони згодом забили хоча б один гол із чотирьох чудових нагод, які вони мали, то навіть не знаю щоб було згодом.

Також читайте:   Європейська кваліфікація ЧС-2024. Елітний раунд. Україна – Польща – 2:3

Але, цього вони не зробили, ми взяли тайм-аут, поговорили на підвищених тонах і після цього супернику ми вже більше шансів не дали.

Фінальний свисток зафіксував перемогу команди Юг-Контракт із рахунком 10-5, а найбільше приклався до цієї перемоги гравець нашої команди – Шпак Юрій, який відзначився п’ятьма голами.

В іншому матчі нашої групи команда Прайд з труднощами перемогла команду Стрийська-city із рахунком 6-4.

Таким чином, після першого туру змагань команда Юг-Контракт ділить перше місце у турнірній таблиці із командою Прайд.

Попереду вихідні пов’язані із святом Великодня, а далі змагання за кубок продовжаться.

Воробус вдало дебютує

Ну, і насамкінець, скажу кілька слів за свою гру. Загалом якщо переможний результат є – це добре, але чесно першим таймом я незадооволений. Напевно загальна розслабленість команди перейшла і на мене, бо щось був не зібраним.

Але, у другому таймі, коли вже запахло смаженим, то нарешті заграв як вмію. Хоча, думаю що до вирішальних матчів плей-офф маю додати та як сказав мені колега – важко звикнути до штучного поля після залу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. de_funker 28.04.2013 пише:

    здорово ! Молодці 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*