Коли завершиться рагулізм на дорогах? - Блог про Львів

Коли завершиться рагулізм на дорогах?

Рагулі на дорогах

Нещодавно вашому автору довелося подорожувати на авто, надивився я таки досить багато на що і про свої враження розповім у чергових статтях на блозі Воробуса.

Перше про що би хотілося розказати, так це про водіїв-неадекватів. Недаремно колись мені знайомий казав, що рагулі є усюди: у побуті, на роботах, в закладах обслуговування і на дорогах їх теж вистачає.

Як пояснити поведінку водіїв, які тупо порушують правила і їм все рівно на других учасників руху. Навести приклади?

Хто їздить на авто часто, той знає, що у Львові є так звана об’їзна дорога, по якій їздить багато вантажівок, автівок і так далі. Знаходиться вона в районі гіпермакету «Метро», минає стадіон «Арена Львів», село «Зубра» і тягнеться так далі.

Так от, часто чув, що на цій дорозі часто траплялися аварії, а це і не дивно. Там стільки їздить неадекватів, що мама не горюй.

Їдемо ми на авто, тягнуться автівки, вантажівки, таке поняття як обгін там категорично заборонено, є часто спуски і підйоми, аж тут якийсь вар’ят вискакує на зустрічну і несеться на всіх порах щоб обігнати цю тягучку. Чесно скажу, думав вже що буде аварія, адже цей водій-мажор не зауважив, що на зустрічній смузі нісся такий же самий вар’ят як він.

Добре, що інші учасники руху побачили цю ситуацію і чудом таки зробили горе-водію місце щоб той уникнув аварії. Ви думаєте він подякував хоч? Та якби ж то, далі полетів….

Також читайте:   Як водії 37-ої маршрутки ігнорують пільговиків на зупинці "Ринок Шувар"

Мене цікавить куди поспішає цей водій? На другий світ? Збоку була заправка, потім міст, навіть не хочу собі уявляти що би могло бути далі.

Кільце. Навіть моєму коту відомо, що якщо авто заїздить на нього, то вже має перевагу перед автомобілями, які лише доїздять до нього. Але, водії-неадеквати на це не звертають уваги. Він собі їде та й їде, купив собі дороге авто, то виходить що все можна?

Підрізання. І такі унікуми є. Їдуть автівки нормально, все спокійно і тут якийсь Валера вискакує, починає обганяти то справа, то зліва, дурдом. А ще буває тупо гальмує щоб хтось в нього в’їхав.

Тому, треба бути дуже обережним.

На шосе ще більш-менш люди їдуть, а ось у місті – це просто в жодні рамки не вкладається. От кожного дня ми чуємо по новинах, що там аварія, там аварія, а я не дивуюся.

Порушення правил руху на кожному кроці. Їзда проти руху, ігнорування світлофорів, не пропускання пішоходів у визначеному для них місці, за громадський транспорт взагалі мовчу. З них ніхто не рахується.

Якщо ви хочете це все побачити – беріть авто і виїжджайте у місто.

Коли вже водії-рагулі зрозуміють, що в їхніх же інтересах їздити нормально. Кому треба ці аварії?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*