Концерт гурту “Бі-2” у Львові - Блог про Львів

Концерт гурту “Бі-2” у Львові

Бі-2 у Львові

Доброго дня, читачі блогу, пише і не показує Воробус. Часто мені задають запитання чому я так мало пишу про культурні події у місті Львові? Маються на увазі концерти, виставки і так далі.

Відповідаю, все просто я просто за всім не можу встигнути. Чим цікавлюся, що відвідую про то і пишу.

От буквально вчора йду додому, дзвонить мені наш активний дописувач і автор декількох статей пан Razan і запитує чи йду я на концерт 17 квітня. Звісно що Воробус іронічно сказав що так звичайно, я на всі концерти ходжу.

Думаю, який ж то концерт, спеціально вийшов з дому, підійшов до стендів з афішами і побачив що до міста із сольним концертом приїздить популярний російський гурт «Бі-2».

Це досить таки популярний гурт, відомий перш за все своєю піснею – «Последний герой».

Де буде відбуватися концерт, яка ціна квитків, коли початок та багато іншого читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, розпочну свою розповідь чи якби то анонс із того, що концерт популярного російського гурту відбудеться 17 квітня, це вже за якихось три дні.

Початок 0 19 годині.

Щодо програми концерту, то вона називається – «Spirit + всі хіти». Цей музичний альбом був випущений ще в 2011 році і став просто таки сенсацією в музичній індустрії.

Також читайте:   Підкамінь-2011

Плюс до того всього шанувальники гурту зможуть почути всі хіти за 15 років, які гурт є на ринку музики.

Де буде відбуватися ця культурна подія?

Місце досить таки цікаве і як на мене оптимальне – Львівський державний цирк. Для тих хто не знає де він знаходиться скажу що це на вулиці Городоцькій.

Квитки. Питання перепусток завжди турбувало людей.

Так от, ціни на концерт «Бі-2» коливаються в районі від 150 до 850 гривень. Придбати їх можна як у касах цирку, так і на сайті kasa.in.ua за допомогою інтернету. Або ж ще кращий варіант можна прийти на Дорошенка, 19 або подзвонити за номерами телефонів 093-0000-754, 066-0000-754, 097-0000-754.

Ось такі от справи, чекати залишилося вже не довго.

17 квітня концерт гурту «Бі-2» у Львові.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви почуєте одну із останніх пісень гурту, яка прозвучала у фільмі «Метро».

До речі, цю пісню виконав і наш згадуваний дописувач пан Razan. Можливо з часом він дасть її послухати на загал.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.04.2013 пише:

    як будете замовляти квитки в каса.ін.уа раджу не використовувати електронні картки, а замовляти телефоном, бо вони юзають якусь вбиту платіжну систему, що виливається в дикі затримки з оплатою, які можуть тривати тижнями, а максимальний термін дії замовлення в них – 2 тижні, після цього замовлення анулюється автоматично, і квиток який ви замовили – знову в продажі, при тому що ваші гроші невідомо де. З усіма претензіями що до оплати вас будуть відсилати на сайт платіжної системи, самі нічого робити не будуть. І якщо втратите квиток, то як максимум вам можуть запропонувати інший, та й то в разі якщо оплата таки дійде, якщо ні, або якщо ви відмовитесь від іншого квитка і захочете повернути гроші – вас будуть тупо ігнорити. :hello:

  2. patron 14.04.2013 пише:

    Гурт відомий передусім своєю піснею “Полковник” 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*