Курорт Буковель: сезон завершується - Блог про Львів

Курорт Буковель: сезон завершується

Курорт Буковель каже до побачення

На вулиці тепло, всі радіють, набридливого снігу вже нема, тому можна спокійно розслабитися і не напрягатися шапками, куртками і так далі.

Радіють всі окрім лижників та сноубордистів, для яких схоже що сезон завершується. Курорти, які біля Львова вже давно сказали про завершення сезону. А це і не дивно снігу то нема.

Єдиний курорт, який ще досі працює – це Буковель, але і там схоже що вже наступають останні дні.

Якщо зайти на сайт Буковеля і глянути на веб-камери, то дійсно помітно, що охочих покататися із кожним днем стає все менше і менше.

Коли Воробус їздив на Буковель наприкінці березня, то мені вже багато хто казав що цікаво буде як ти будеш у футболці кататися. Але, тоді була морозяна погода і катання пройшло на ура. Як тепер відчуття? Важко сказати, але читав відгуки людей, що до обіду ситуація ще терпима, а ось після нього катання стає дуже важким.

З кожною годиною кататися на Буковелі стає все важче і важче і ваш автор а ні трохи не здивувався, коли прочитав вчора в групі курорту в соціальній мережі ВКонтакті, що завтра, 20 квітня і в неділю на Буковелі офіційне закриття сезону.

Що це означає? Справа у тому, що у зв’язку із високими температурами сніг утримувати стає все важче і важче і тому було прийнято рішення офіційно закривати сезон.

Також читайте:   Як ми заблукали в горах. Частина перша

В суботу та неділю люди ще зможуть покататися на всіх можливих гірках, які лише є, а ось після 22 квітня буде працювати лише одна. Хто часто буває на Буковелі, той добре знає що це така за гора – її номер 2А.

В народі цю гірку називають навчальна, хоча, коли Воробус вперше на ній катався ніяка навчальна вона мені не здалася. З самого верху там досить таки великий спуск і треба їхати досить таки обережно. Хоча, якщо ти з’їдеш кілька разів, то вона для вас дійсно вже буде навчальна.

Щодо траси 2А, то за словами тих же досвідчених відпочивальників, вона буде працювати аж приблизно до середини травня. Принаймні минулого року так було.

Ось що сказав мій хороший знайомий на мої слова що сезон вже закрито, далі цитую: «Та чого, траса №2А досить таки нормальна, якщо добре піде, то за день можна спуститися разів з 10-ть, а якщо пощастить , то можна і позасмагати на сонці».

Тому, якщо ще є бажання, то вперед, закривати сезон на Буковелі. До речі, денний абонемент зараз коштує всього лише 80 гривень.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*