Квитки у маршрутках: цирк продовжується - Блог про Львів

Квитки у маршрутках: цирк продовжується

А тепер квитки

Знову Воробус буде писати про транспорт. Ви одразу ж спитаєте чи буду я його критикувати? Хе, хе, звісно що так, адже з львівським транспортом завжди були проблеми і ще довго вони будуть.

То транспортну систему змінили, то рухомий склад змінили, то плату за проїзд хочуть підняти, тепер от квитки ввели, які ніхто не бере. Цирк та й годі. Як мені сказав друг, цитую: «Точно куплю собі велосипед і не буду взагалі їздити на громадському транспорті».

Хто не знає, нещодавно у маршрутках ввели нову фішку – при оплаті проїзду треба брати квиток. З часом в автобусах мають ходити контролери, які за його відсутності будуть складати штрафи громадянам.

Що ж, а тепер поговоримо про квитки у маршрутках і яка зараз ситуація із ними. А тут веселощі і ще й які.

Отже, з 4 квітня у львівських маршрутках почали перевіряти у пасажирів наявність квитків на право проїзду.

Як це виглядає? В салон заходить чотири чоловіка, кажуть що вони такі сякі і питають чи є квиток. Принаймні так про них читав в інтернеті.

Наочно ще не бачив,але от вчора все побачив і ще й як. Їде Воробус ввечері на автобусі №3а, людей настільки багато, що думаєш зараз напевно хтось на шию сяде. Воробус такий вдягнув «вуха» та й слухає собі музику. Аж раптом бачу між людьми починаються суперечки.

Виявляється на одній із зупинок в салон зайшли так звані контролери, які перевіряють наявність квитків і проїзних документів у разі того факту, якщо ви маєте право на безкоштовний проїзд.

Також читайте:   ЛеоКарт. Коли ж буде додаток?

Само собою, ніхто із пасажирів жодних квитків не має, хіба що одиниці. Водію на ті квитки все рівно, хто хоче, той бере квиток, йому головне з людей гроші зібрати.

І що ви думаєте люди відповідають муніципалам? Всі їх культурно посилають дуже далеко.

Цитую: «Та не розказуй мені тут, я і так на одній нозі ледве стою, а ти в мене щи якийсь квиток хочеш», «Сам передавай квитки від водія, я тобі що в салон зайшов щоб всім квитки передавати?»

І я розумію цих людей, хочеться їхати комфортно, а не так, щоб постійно тебе штовхали що передай, передай і так далі.

Не зауважив я лише одного, чи ці чотири чоловіка мали при собі якісь посвідчення, бо в такому випадку з ними і взагалі нема про що розмовляти.

Якась мить, зупинка і муніципалів вже не стало. А я як їхав без квитка, так і поїхав далі.

Взагалі ідея введення квитка – це, як на мене, повна маячня. Людям і так не комфортно їхати в транспорті, а тут ще ці контролери всіх запускають через передні двері… дурдом.

За водіїв мовчу, зайшов коли-то в автобус №1а, кажу а квитки треба брати, а він мовчить як риба. 😀

Та мені що з того квитка, пішов далі по салону.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. orest_lv 11.04.2013 пише:

    То всьо Садік з педіком винуваті … 👿

  2. patron 11.04.2013 пише:

    Ну квитки ніхто ніколи і не відміняв. Вони завжди були (на вимогу)

  3. russo turisto 12.04.2013 пише:

    На какой блин нужны билеты. А братва на что жить будет?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*