«Парламентський клуб» як дзеркало української влади - Блог про Львів

«Парламентський клуб» як дзеркало української влади

клуб

У Києві нове політичне диво. Комусь прийшло в голову, що не час вирішувати державні питання на роботі (у міністерствах, комітетах Верховної Ради, на сесійних засіданнях), тобто в кабінеті, а краще за чаркою, по буху з дєвачкамі.

Про підписання договорів, прокурорських рішень, розподілу державних коштів і т. ін. в саунах під вялену рибку з шльондрами ми чули. І було це не в одній країні світу. Відео не з одним високопосадовцем смішило люд.

У столиці нашої багатостраждальної держави-неньки у найдорожчому готелі відкрито «парламентський клуб». Його засновником є донецький багатій і депутат Верховної Ради України Олександр Ржавський. Ідеологія цього закритого закладу презентована оригінально: «метою є заявлене спілкування та формування політичної культури».

Під гарну легку музику в оточенні красивих дівчат депутати і впливові багатії зможуть тепер вдатися до реальних питань державного будівництва. Бо тільки така атмосфера може вплинути на вирішення протистоянь між нардепами різних фракцій. Тільки у таких умовах – подальше від зубожілого і зголоднілого народу та задушних (пропахлих зашморганою диванною шкірою, коньячними келихами та попелу від сигар у золотих попільничках) державних кабінетів – справді можна вирішувати долю держави.

Також читайте:   Результати 2 туру виборів 2010

Приємність від «розкоші спілкування» – так характеризують свою поведінку обранці.

Стародавні римські імператори і сенатори ховаються перед нахабством, чванством і баранячою самовпевненістю української «еліти».

Недарма кажуть: не дай Боже з хлопа пана… Гидота!

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 05.04.2013 пише:

    Более правильное название “Малина”. 🙂

  2. paskudnyk 06.04.2013 пише:

    назва дуже пасує 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*