Рагулізм – це хвороба чи діагноз? - Блог про Львів

Рагулізм – це хвороба чи діагноз?

Рагулі

Нещодавно вашому автору довелося порозмовляти із своїм хорошим знайомим. Щось ми так зговорилися на тему рагулів, а саме скільки їх зараз розвелося по цілому світі. Навіть почув цікаву фразу – скільки припадає рагулів на один квадратний метр.

Рагулі є усюди: на вулиці, у транспорті, в інтернеті, в селі, в інших країнах. Дуже прикро в цій ситуації те, що люди не усвідомлюють цього що вони такими стають.

Хочете приклади? Та їх можна навести багато.

Транспорт.

Якщо вам треба побачити рагулів, то поїдьте нашим львівським транспортом у час-пік. Їх там є ой як багато. Заходиш у салон і завжди знайдеться якийсь неадекват. То місце звільнити вагітній жінці не хоче, то штовхає всіх, то матюкається, то вигляд у нього якийсь не такий, то пиво у салоні п’є. Я не знаю як там хто, але мені би соромно стало якби я не звільнив місце тій же вагітній жінці.

До випадків у транспорті я би також відніс такі як викидання сміття не призначені для цього місця, розмовляння на весь салон і так далі. Треба ж, все-таки, мати хоча б мінімальні моральні норми. А їх у людей, на жаль, нема.

ось так паркуються рагулі

Йдемо далі. Наш улюблений інтернет. Не радив би тут додавати в друзі різних незнайомих людей. Анонімність – це друг рагулізму. Не даремно кажуть, що в інтернеті людина одна, а в реальному житті інша. Це підтверджували різні факти подібних зустрічей.

Також читайте:   Куди подівся Воробус?

В інеті людина каже що вона найкраща, що всім наб’є пику, а коли бачиш її в реалі, то вона не може зв’язати два слова. Тому, не радив би звертати увагу на рагулів в інтернеті й їхні провокаційні коментарі.

Спорт.

Тут часто також зіштовхувався із рагулізмом. Як його розрізнити? Спокійно, це неадекватні судді і гравці. Інколи люди забувають за моральні цінності і ставлять на перший план лише результат команди і свій власний імідж, а забувають за здоров’я своїх противників.

Це ж повний рагулізм, коли людина не шанує свого суперника, а тупо б’є його по ногах, голові і навіть не вибачається.

Судді? Та за них теж можу багато чого написати. Мав раз випадок, коли людина правил не розуміє, а на мої зауваження реагувала просто – лаяла.

Сусіди.

Тут також можна найти унікумів. Досить часто люди просто смітять один біля одного, ніхто нічого не хоче робити, тільки би його ніхто не рухав. Рагулізм? Ще й який.

Люди, друзі.

Дуже часто у ваше життя можуть увірватися люди, ви думаєте що вони нормальні, а насправді все по-іншому. Вони кидають вас, обговорюють поза очі, це класичний рагулізм.

Якщо брати приклад із таких людей, то можна і самому таким стати. У випадку із рагулями радив би з ними не спілкуватися взагалі, а просто їх ігнорити.

Ні, рагулізму!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 18.04.2013 пише:

    Вaробус, хіба може бути хвороба без діагнозу? чи діагноз без хвороби? 😀

  2. zars 18.04.2013 пише:

    Воробус, а кілько маєш друзів в Кантактє?… 😛

  3. Vorobus 18.04.2013 пише:

    zars, хммм може 5 від сили 😕

  4. zars 18.04.2013 пише:

    Vorobus пише:
    zars, хммм може 5 від сили :?

    😥

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*