Результати жеребкування півфіналів Ліги чемпіонів та Ліги Європи - Блог про Львів

Результати жеребкування півфіналів Ліги чемпіонів та Ліги Європи

Жозе задумався

Незважаючи на те, що українські футбольні команди вилетіли із єврокубків багато хто із українських вболівальників продовжує слідкувати за перепетіями у найпрестижніших змаганнях Європи.

Цей тиждень запам’ятався шаленою перемогою німецької Боруссії над іспанською Малагою. Хто не дивився цей матч, то скажу, що німці свої переможні голи забили на доданих арбітром хвилинах. А тоді вже всі думали що Малага у півфіналі.

Не обійшлося і без суддівських помилок, але до них вже багато хто звик.

Також із труднощами пройшла в 1/2 фіналу Барселона. Все-таки, каталонці із Мессі і без нього – це зовсім різні команди. ПСЖ вигравало аж до тих пір, поки на полі не з’явився кращий гравець світу.

У решті поєдинків обійшлося без сенсацій. Своїх суперників дуже легко пройшли іспанський Реал та німецька Баварія. За німців взагалі окрема розмова. У другій половині сезону вони настільки легко перемагають своїх суперників, що багато хто вже навіть каже, що саме Баварія стане переможцем цьогорічної Ліги чемпіонів.

Щодо Ліги Європи, то тут також були цікаві поєдинки. У тому, що Челсі пройде Рубін напевно ніхто не сумнівався. Так і сталося, хоча вчорашній поєдинок мене повеселив. 3-2 і перемога за росіянами.

В інших матчах, на мою думку, досить таки сенсаційно вилетів із змагань італійський Лаціо. Так, Фенербахче має хороших гравців, але думаю Лаціо таки мало проходити цю команду.

Також читайте:   Юнацька Екстра-ліга (U-17): старт у новому форматі

Бенфіка із труднощами пройшла свого суперника – англійський Ньюкасл. У першому матчі в португальців вдома не було проблем, а ось у матчі-відповіді Бенфіка висіла на волосинці від вильоту із змагань, але англійці таки не змогли забити другий гол.

Ну, а безперечно найцікавішим поєдинком цієї стадії змагань стало протистояння Базеля та Тотенхема. 2-2 в обидвох матчах і все вирішувала серія пенальті.

А тут англійці так били 11-метрові як Воробус на одному із турнірів. 4-1 і швейцарський Базель проходить далі.

А вже сьогодні у Швейцарії відбулося жеребкування 1/2 фіналу як Ліги Європи так і Ліги Чемпіонів. На цій стадії змагань між собою могли вже зустрітися команди із однієї країни.

Отже, за результатами жеребкування пари-команд в Лізі чемпіонів мають наступний вигляд:

Баварія – Барселона

Боруссія Д. – Реал

Матчі цієї стадії змагань відбудуться 23/24 квітня і 30квітня/1 травня.

Щодо Ліги Європи, то пари-команд мають наступний вигляд:

Фенербахче – Бенфіка

Базель – Челсі

Тут матчі відбудуться 25 квітня і 2 травня.

До речі, команди, які вказані першими перші матчі зіграють на своєму стадіоні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*