Система “Мій Ski-Pass” у Буковелі - Блог про Львів

Система “Мій Ski-Pass” у Буковелі

Підйом

Продовжую ділитися своїми враженнями від поїздки на Буковель. Дехто з друзів вже мені каже, що ти, Воробус, вже дістав своїми враженнями. Ну, що можу сказати, у кожного є своя думка по тому чи іншому питанню, а у мене інша.

Є враження, пам’ятаю цікавинки, то чого б ними не поділитися оперативно і найголовніше – коли інформація ще актуальна.

Але, скажу, критикам, вже не багато залишилося цих вражень. 😀 Якихось пару постів і вже будуть теми гір, літа й так далі.

Про що будемо говорити у сьогоднішній статті? Про спуски, а саме хто скільки їх зробив за час катання.

Діло було так, наша компанія відкатала день на Буковелі по максимуму, посідали в автобус та й вирушили додому. Звісно, на перших порах була тишина, бо треба було відпочити, а потім пішла бесіда і ще й яка.

Про все що ми говорили казати не буду, але одна із тем мене дуже зацікавила. Їдемо, їдемо, і тут мені пан Роман задає цікаве питання, а скільки ти разів спустився.

Хмм, точної відповіді на це запитання дати не міг, бо в другій половині дня збився із рахунку, але виявляється і вручну нічого рахувати не треба. На Буковелі є багато спеціальних сервісів за допомогою яких можна глянути скільки разів ви проходили повз турнікети.

Також читайте:   Як я ходив в «Острів суші»

Один із них це зайти просто на сайт Буковеля за адресою і ввести свій номер абонемента. Мить, натискаєте на кнопочку «ок» і за деякий час перед вами статистика де ви каталися, коли сідали, коли почали спуски і так далі.

Цікаво, цікаво, ми одразу ж в автобусі ввели мій номер абонемента і як виявилося Воробус проходив повз турнікет 16 разів, що казали люди на перший раз є досить таки не погано.

Також пан Роман зазначив, щоб глянути кількість спусків не обов’язково заходити на які-небудь там сайти. Достатньо лише мати телефон на операційній системі Android.

Коли ви маєте доступ до інтернету, ви можете зайти у меню «Play market» і у програмах вибрати «Ski DIN Settings».

Установка програми, мінімальний доступ до інтернету і ви вже можете дізнатися скільки спусків зробили за день. От тобі і новинка, і рахувати нічого не треба.

Єдине що треба, це не загубити ваш абонемент. І таке буває.

Насамкінець, задам вам досить таки цікаве запитання, а скільки разів ви, читачі блогу, спускалися на Буковелі? Кажуть професійний лижник це робить разів з 30-ть, а то і більше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*