Тепло наступило - Блог про Львів

Тепло наступило

львівські дівчата

Що не кажіть, а тепла пора року всім подобається. Після затяжних снігопадів нарешті наступило тепло і можна вже не ходити в куртках, шапках і рукавицях, а одягти легкі штанці і прогулюватися вечорами. Хоча і вдень теж можна.

Чим подобається тепло Воробусу і які враження залишилися у мене від нещодавньої прогулянки містом читайте далі.

Отже, буквально день тому ваш покірний автор повертався з роботи. Забитим транспортом їхати не хотілося, тому вирішив прогулятися центром і його околицями. Час є, погода хороша, чому б і ні?

Перше що кинулося в очі, так це те, що багато кабаків вже поставило літні столики, тому якщо є гроші, то можна спокійно сісти з друзями і попити пивця чи чаю. Саме так мені сказав колега, якого я зустрів.

Друге – свіже тепле повітря. Не знаю як там хто, а Воробус любить гуляти вечорами. Виходиш, прогуляєшся, не гаряче і бігати не треба. А то останнім часом чую від людей, що вони почали бігати.

Дорогі мої, треба бігати часто, а не так як зараз схаменулися. Двічі побігаєш, а місяць не бігаєш. Такий результат нічого не дає. Краще вже прогулятися або ж якщо вже так самому скучно заведіть собі собаку.

Третє – дівчата. Казав, кажу і буду казати, що в нас вони найкращі. А ще як зараз вони пороздягалися і ходять переважно у міні, то самі розумієте можна і під авто потрапити якщо задивитеся.

Також читайте:   У Львові випав перший сніг

Але ж, на то вони і дівчата щоб ми їх любили. А ще якщо виникають випадкові зустрічі як нещодавно у вашого автора, то взагалі чудово.

Четверте – все зеленіє. Так, ще не всі дерева і газони такі зелені як хочеться, але не за горами і так речі. Тому, приємно посидіти на лавочці, пташки співають, а не задуває вас снігом.

Тут щось Воробуса понесло на романтику. Тому, про хороші позитивні моменти не говорю, а переходжу до негативу.

Так от, дуже шкода що не працює в центрі нашого міста фонтан. Вже би пора, а то там лише порох і знаєте від чого? Правильно, від суцільних ремонтів.

Свята піджимають. А дороги повністю так ще і не зробили, а хотілося би вже.

Порох. За нього окрема розмова. Добре тому, то носить окуляри. От після сьогоднішнього візиту в центр міста таки прийдеться їх собі придбати.

Йду по так званій «стометрівці», милуюся теплом і дівчатами, а тут як здійметься вітер і вся пилюка вам в очі. Можна ж якось той пісок клятий накрити поки не використовують чи як?

Але, незважаючи ні на що, тепло наступило…. Радіймо, поки воно є. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*