Тепло забрало людей з інтернету - Блог про Львів

Тепло забрало людей з інтернету

Тепло

Нарешті наступила справжня весна і люди спокійно можуть ховати зимові куртки в шафи і витягувати весняний одяг. За прогнозами синоптиків погода буде такою як зараз і навіть більше, з кожним днем буде ставати все тепліше і тепліше.

Хоча травень він такий небезпечний, інколи бувають заморозки.

Снігу вже практично нема і лише де-не-де можна його побачити в парках, в дворах і так далі. І то лише там, де снігу надувало в славнозвісний місяць березень.

Також зауважив що із приходом тепла зменшилася кількість відвідувачів на нашому ресурсі. А це і не дивно, все-таки, тепло на вулиці і люди більше віддають перевагу прогулянкам на свіжому повітрі чим сидіти в інтернеті.

Чи правильно це чи ні? Саме про на цю тему і поговоримо у черговій статті на блозі Воробуса.

Прогулянки на свіжому повітрі чи посиденьки в інтернеті?

Дуже мені подобаються слова пана Марсело, який колись казав що інтернет – це не лише соціальні мережі. У всесвітній павутині можна і знайти щось корисне. А коли люди тупо сидять в соціальних мережах і пропадають в переписках чи різноманітних іграх – це вже лишнє.

Колись наші предки як робили? Із приходом тепла люди більше гуляли, мали роботу на городах і так далі. До речі, не за горами вже посівна компанія. Щоб мати урожай взимку треба і щось посадити.

Також читайте:   Чому наш блог не працював

Прогулянки на свіжому повітрі. Якщо ваша робота не пов’язана із комп’ютерами, то само собою треба уникати зараз інтернету. Як приємно вийти на ту же саму обідню перерву і прогулятися містом. Пташки літають і вже не ховаються у теплих місцях, трава поступово росте, аж жити хочеться.

Але люди так і сидять в соціальних мережах і вийти з них не можуть. А це не правильно, хоча кожен автор свого життя.

Щодо прогулянок, то ще би радив прогулюватися вечорами. Маю одного приятеля, то він завжди казав що краще перейтися пішки чим їхати у транспорті. І я його розумію.

Якщо маєте другу половинку, то не полінуйтеся їй подзвонити і запросити скласти компанію. Підіть погуляйте, усамітніться, гляньте на зорі і спробуйте загадати бажання.

Хто зараз не має можливості гуляти – не сумуйте, вже зовсім скоро будуть тривалі вихідні на яких можна буде як слід відпочити.

Тепло таки настало, радуйся народ…. А інтернет нікуди не пропаде, до нього люди з часом повернуться.

Всім бажаю гарного продовження робочого тижня і не забувайте заходити на ресурс який ви читаєте зараз – блог Воробуса.

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. KreDo 16.04.2013 пише:

    Хоча я і не прихильник весни. Але тепло є тепло) 💡

  2. Архіваріус 16.04.2013 пише:

    Весна іде, красу несе,
    А тій красі радіє все. 🙂
    І ми разом з нашим Воробчиком…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*