Цього тижня починаються вихідні

Ура! Вихідні!

Цілих дванадцять діб наша країна не буде працювати. Всі на відпочинку. Комуняки і регіонали будуть салідарізіравацца з трудящіміся та гардіцца пабєдой. Нормальні люди будуть садити городи, їсти паску, знову садити городи або копати грядки.

Добре, що є період коли навесну без напрягів можна собі зайнятися собою та рідно-близьким оточенням.

З іншого боку, майже півмісяця ні одне підприємство, організація, банки не будуть працювати. Фактично до казни України не поступить половини напевне запланованих надходжень. Для країни, що сидить у глибокій… економічній кризі це занадто велика розкіш.

Повне затишшя у політичному житті вже спостерігалося минулого тижня. Якісь потуги урядовців і депутатів демонструвати у засобах масової інформації нібито роботу виглядали прозоро передсвятковими і примітивно нещирими. В очах кожного чиновника проглядалося бажання негайно чкурнути далеко на закордонні тропічні острови і забути про існування проблем, пов’язаних із життям простих громадян.

У ЗМІ вже немає жодного поважного повідомлення про роботу урядовців, Ради, якихось комісій та комітетів. Ніхто вже не хоче бавитися з євроінтеграційними процесами чи митносоюзними амбіціями. Всім пофіг – які там державні справи чи життя людей і, навіть, майбутні перспективи України-неньки… Празднікі на носі. Ніхто не працює!

Також читайте:   1000 коментарів adekvata

Єдині політичні теми, що мусуються є далі виїзні-вихідні акції «Вставай Україно» та помилування-непомилування Тимошенко. При чому нічого цікавого у тих повідомленнях немає: мітинги опозиції проходять як завжди правильно і спокійно під прапорами «своїх» організацій (національних стягів мінімум) та Юліні проблеми не відрізняються сьогодні від тих, що були рік-півтора тому. Скучно.

Від повного інформаційного голоду журналісти, щоб хоч чимось заповнити колонки своїх видань, час від часу друкують витяги з декларацій про доходи вищих посадових осіб України. І народ так спокійненько читає про мільйони-мільярди офіційно (!!!) зароблених тяжкою виснажливою працею грошенят. Чесно кажучи теж не цікаво…

Люди добрі! Нічого ніде в Україні не відбувається!!!

А ми ще й відпочиваємо…

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*