У маршрутних таксі видають квитки? - Блог про Львів

У маршрутних таксі видають квитки?

Квитки видають?

Ситуація із квитками у маршрутних таксі і на далі залишається досить так цікавою. В один транспортних засобах їх видають, в інших ніхто і не думає цього робити.

Про те, що цікавого побачив Воробус по цьому питанню читайте у сьогоднішній статті на блозі.

Отже, розпочну свою розповідь із того, що багато людей мені казали наступні слова, цитую: «Ігор, ти знаєш, що тепер треба завжди брати квитки у маршрутках, бо написано що якщо зловлять тебе без квитка, то прийдеться заплатити штрафу розмірі 40 гривень».

Так, дійсно, такі вивіски я бачив у маршрутках і не раз, але наскільки читав в інтернеті ці штрафи я незаконними та і чесно скажу, скільки вже їду маршрутками кожного дня ще цих згадуваних контролерів не бачив.

квитокЯка ситуація із квитками? Минулого тижня їздив досить таки часто і лише в одній із маршруток водій сам видавав квитки. Якщо не помилюся це був маршрут № 51. Там я зайшов в салон, дав гроші і водій мене одразу ж попросив взяти решту і квиток.

Мені лишній папірець не завадить, тому його взяв.

Щодо решти маршруток, то ситуація досить таки цікава. Десь в половині автобусів коли заходиш у салон, то є біля водія або ящик з квитками, або ж лежить рулон і треба собі самому все відривати.

Також читайте:   Велосипедна доріжка на вулиці Коновальця

Звісно, більшість пасажирів цього не робить і тому мені так здається ці квитки взагалі нікому не потрібні.

Бачив навіть такі маршрутки, де взагалі нема згадки про квитки, зайшов, дав решту, і пішов собі. Тому мені досить таки цікаво як будуть реагувати ці ж контролери, коли в набитому автобусі ніхто не буде мати квитка. Невже всіх будуть штрафувати чи змусять покинути салон транспортного засобу достроково?

Був навіть випадок, коли я просто хотів поприколюватися на тему квитків. Справа була так: заходить Воробус у салон автобуса, дає гроші і каже водію щоб дав квиток. На моє прохання почув слова, цитую: «Що хочеш? Проходь по салону, не затримуй чергу або я тобі зараз дам рулон квитків відривай собі».

Маячня це все та й годі. Нащо мені паритися з тими відриваннями? Сто разів казав що було би добре якби був електронний квиток. Людина би могла собі спокійно його придбати і не мати жодних проблем із водіями.

Блог Воробуса і на далі буде стежити за ситуацією із квитками на транспорті і обов’язково, коли буде щось цікаве повідомить громадськість.

А насамкінець задам питання вам, читачі блогу, а ви берете квитки у маршрутних таксі?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 29.04.2013 пише:

    Як коли, один раз видають, другий – ні. Водії теж не дурні, гроші відмити теж хочуть 8) 8) 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*