Вболівати чи бухати? - Блог про Львів

Вболівати чи бухати?

Проблема вболівання

На цю тему можна говорити багато і довго, але проблема є і треба думати над тим як її вирішити.

Не знаю чи ви здогадалися про що йде мова, а піде вона знову ж таки про алкоголь, а саме про його сумісництвом із вболіванням за свою улюблену футбольну команду.

Хто в курсі футбольних справ, той прекрасно знає, що у суботу, 30 березня, знову ж таки нагадали про себе львівські вболівальники. Після того, як суддя почав вилучати гравців Карпат із поля, львівський вболівальник почав злитися і спочатку на поле полетіли сніжки, а згодом і пляшки.

Головний рефері матчу навіть бував подумав вже припинити гру і відправити команди достроково у роздягальні. На щастя, цього не відбулося, бо наслідки були би дуже суровими, але це не звільняє від відповідальності вболівальників.

Хто ходить на футбол, ті люди знають, що на матчі приходить різний люд: це і віддані фанати, прості глядачі і люди в стані дуже сильного алкогольного сп’яніння.

Так вже склалося від покоління до покоління, що обов’язково треба перед футболом піти напитися і вже на п’яну голову почати вболівати.

Правильно це? Звісно що ні. Знаю, зараз багато хто скаже що Воробус зануда, що випити можна, футбол – це розвага і так далі, за яке ми платимо ті ж гроші зі своєї кишені.

Також читайте:   Флорбол. Щоденник 3-го дня змагань. "Нові імена" - переможці аматорської ліги

Та пийте собі скільки завгодно, але ж не треба підставляти інших людей.

Що я маю на увазі? Справа у тому, що дуже часто чув від різних людей, що вони на футбол би пішли, але не хочуть цього робити, бо там є багато п’яниць, неадекватів і так далі.

Таки так, неадеквати є і з ними просто треба боротися. От приходить воно на футбол п’яне, кричить, вживає нецензурну лексику, кидає пляшки, а потім страждає клуб і решта людей.

От що ви думаєте федерація погладить по голові клуб за кидання пляшок і сніжок? От колись дискваліфікують стадіон і будемо сидіти без футболу.

На мою думку, до алкоголізму на футболі треба ставитися дуже суворо. Хто поводить себе не так як треба брати і штрафувати і то на кругленькі суми. Можливо саме таким чином до людей дійде.

Живий приклад, ситуація із харківськими вболівальниками. Тоді, нагадаю, вичислили неадекватів і люди просто попали на гроші.

Будьмо культурними, не все життя заключається в алкоголі, є й інші цікаві речі, якими можна зайнятися.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, яке сьогодні побачив в інтернеті, називається воно – «Впізнав себе?»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 13 може ще щось напишете?

  1. zars 01.04.2013 пише:

    Давно не було такого дурдому на “Україні”. Шкода, що було стільки бухого бидла.

  2. zars 01.04.2013 пише:

    Де були менти і стюарти? Чому вони не виконали своїх прямих обов’язків – затримання і виведення зі стадіону всіх неадекватних порушників!
    Зараз реально потрібно жорстко контролювати усіх без вийнятку уболівальників. Не впускати бухих на стадіон. Почнуть возбухати – дубінкою в чоло і в клітку! Тоді буде порядок.
    Вистачить це терпіти! Набрид рагуль і його мат! Я хочу нормально і безпечно перебувати на матчах!
    Нам до Европи… Шкода…

  3. Архіваріус 01.04.2013 пише:

    Думаю, що наступний матч Карпати гратимуть при пустих трибунах. Федерація з футболу по відношенню до львівських вболівальників дуже сувора. А бидло є бидло і з цим нічого не поробиш. :mrgreen:

  4. Nik 01.04.2013 пише:

    zars пише:
    Набрид рагуль і його мат!
    Нам до Европи… Шкода…

    Коли грають “Карпати”, то без матів не обійтися.
    Не хочеш їх чути, то сиди вдома.

  5. Stakeholder 01.04.2013 пише:

    хаха)) за відео окремий ріспект)

  6. paskudnyk 03.04.2013 пише:

    zars,
    А ви були на футболі в Польщі. Колись сходіть і Вам стане легше. Матюкаються і п”ють там не менше ніж у нас. Згоден що треба піднімати культуру вболівальника, для цього і створюються групи фанатів, але зараз їх дуже не любить влада. Вони дуже бояться організованої молоді.

  7. zars 03.04.2013 пише:

    У Польщі був на стадіоні у Варшаві під час гри Лєгії…
    Варшавяки в період матчу навіть на вулиці бояться виходити. А фанів Лєгії обзивають по-повній.

  8. russo turisto 04.04.2013 пише:

    Федерация футбола Украины прореагировала на действия болельщиков Львова, и выписала Карпатам “премию” в размере 200 тысяч гривен! 💡 😆 . А в последующем при повторении подобного Карпаты будут играть при пустых трибунах! Вот так.

  9. Stakeholder 05.04.2013 пише:

    paskudnyk, тобто якщо ще десь є гірше ніж у нас, то можна розслабитись)) яка організована молодь? і до чого тут влада? шось таке наплів :rolleyes:

  10. paskudnyk 06.04.2013 пише:

    Stakeholder, та ні, розслаблятися не треба а треба працювати над культурою вболівальника. Там же ж написано, уважно читати треба. Шкода що Ви не розумієте що значить організована молодь і організований народ взагалі і як він може впливати на владу і на наше з Вами життя. Довго ще нам ходити по пустелі..

  11. Stakeholder 06.04.2013 пише:

    paskudnyk, о тепер вже з’явився народ)), скоро піде мова про революцію і національне визволення)) і до всього цього нас мають привести організовані групи культурних фанатів))) вам ще дійсно довго ходити по пустелі 😀

  12. paskudnyk 06.04.2013 пише:

    Stakeholder,
    як казав герой одного фільму – над ким смієтеся? над собою смієтеся.

  13. Stakeholder 06.04.2013 пише:

    paskudnyk, як каже народне прислів’я: їм в очі плюй – скажуть,що дощ падає))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*