Весняний позитив - Блог про Львів

Весняний позитив

Весняний позитив

Весна прийшла. Нарешті український Гідрометцентр твердить, що не буде мінусової температури (навіть уночі). Чесно кажучи, набридло ходити у зимовому одязі, дістали пуховики і хутряне взуття. Хочеться волі для організму.

Ми пережили, справді, неприємний затяжний період холодів і негоди. Природа прокидається, а з нею і покращується настрій у людей. Трохи легше буде пересуватися громадським транспортом – пасажири будуть не такими об’мними. Справді, було шість повних місяців зимового терпіння. Це трохи діставало.

На вихідних прогулявся парком. Вже розпускаються бруньки, з ними синхронно «розпускаються» львів’янки: короткі спіднички, високі каблучки, глибокі декольте – милують око досвідченого естета. Дівчата почали усміхатися красивіше, розмовляти романтичніше… Весна, краса, ляпота…

Потепління і стабілізація плюсової погоди принесе багато роботи селянам. Зараз почнеться: бульба, оранка, грядки… При чому наші гречні галицькі греко-католики захочуть з посівною та саджанням картоплі закінчити до Великодня. Сільські фірмани мають «золоту пору» і стали найбільш поважними, шанованими і необхідними людьми на селі. А в кого є трактор, той просто бонза і найбільш понтовий польовий командир сільської місцевості.

У кожному домі треба буде мити вікна. Процедура, яку не любить ніхто. Коли вже шиба чиста, то радості повна хата. Сам процес є марудним і у багатьох випадках дістається мужикам у сім’ї – він миє вікна, вона – хрустальну люстру. Але такий щорічний передвеликодній ритуал є доброю ознакою міцної родини.

Також читайте:   Як не отруїтись грибами

Є надія, що з приходом потепління Укравтодор зачухається у потилицю і почне нову хвилю ямкового ремонту. Можливо легше буде ходовій автомобілів, а самі водії стануть спілкуватися з меншою кількістю матюків.

Як би там не було, а весна приносить тільки позитиви. Навіть для наших політиків. Опозиції тепер буде простіше заагітувати народ на мітинги і демонстрації. Бо в теплішу пору можна прийти на подібну акцію чисто по-приколу, просто відпочити і позирити на живих телеполітиків.

Найприємнішим, що почнеться, особливо після Пасхи, це виїзди на природу у добрій компанії на смаження шашличка, реберець та іншої смакоти. Така відпочинкова процедура дає добрий заряд енергії, людина психологічно відновлюється і навіть алкогольне перенавантаження ніяк не впливає на загальний тонус організму.

Весна. Ура!

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. patron 15.04.2013 пише:

    Через тиждень обіцяють мокрий сніг 😀

  2. Vorobus 18.04.2013 пише:

    patron пише:

    Через тиждень обіцяють мокрий сніг :D

    👿 👿 👿 👿 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*