Воробус знову гратиме на футзальному турнірі - Блог про Львів

Воробус знову гратиме на футзальному турнірі

Воробус знову в грі

Приємна новина буквально вчора прийшла до вашого автора. Справа у тому, що вже зовсім незабаром, а саме в цю неділю Воробус повертається у футзал. Не сказав би що я ним не займаюся, але хочеться вже десь зіграти в турнірах.

Після незначної паузи, викликаної міжсезонням, футзальні турніри повертаються до Львова. Різного роду аматорські асоціації проводять свої турніри і на один із них запрошення прийшло вашому автору.

Що це за турнір, за яку команду цього разу буде грати автор блогу та багато іншого читайте далі.

Одразу ж знаю що скажуть читачі блогу, а саме що Воробус міняє команди як шкарпетки. Воно то так, але команди «Курсанти» вже зараз нема і напевно вже не буде, а футбол грати таки хочеться.

Турніри в залах вже позаду, попереду поєдинки на відкритих полях.

Один із турнірів під назвою «Spring Cup» буде проходити під егідою студентської асоціації міні-футболу Львова.

Формат турніру? На змагання заявлені 16 команд, які розбиті на 4 групи по 4 команди. По дві кращі команди виходять в 1/4 фіналу, а далі вже розпочнеться серія плей-офф з форматом – програв-вилетів.

Нова команда Воробуса називається – «Юг-Контракт». Свого часу ми вже грали проти цієї команди і тоді ми ще «Курсантами» перемогли суперника із рахунком 4-3.

Також читайте:   Представляємо суперника: «Леванте» (Іспанія)

Тепер Воробусу прийдеться грати за цю команду. Як колись бачив гравці там зібрані досить таки не погані, тому будемо старатися зіграти якнайкраще.

Першу гру нова команда Воробуса – «Юг-Контракт» проведе в неділю, 28 квітня. О 11 годині 45 хвилин ми зустрічатимемося із командою «Морокко». Я вже казав своїм колегам, що щастить мені на цю команду-іноземців.

Скільки граю ще їх не обігрував, таки треба колись цю серії зламати?

Тому, має бути весело.

Якщо маєте бажання побачити Воробуса у грі і підтримати нашу команду, то з радістю приїжджайте на поле біля АС-2 і підтримуйте нас.

Щодо інших наших суперників по групі, то у нас вони: Прайд і Стрийська City. За перших нічого не чув, з другими колись бігали. Що можна сказати? Молоді хлопці, тоді вони нам нічого не могли протиставити, а яким колективом вони постануть цього разу?

Як тільки будуть завершуватися поєдинки блог Воробуса в найоперативніші терміни буде намагатися робити цікаві звіти про матчі за участю вашого автора.

Щодо форми автора блогу, то все нормально, почуваюся добре і тому сподіваюся обійдеться без зривів і травм.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. VIK 27.04.2013 пише:

    Воробус, як мені вже надоїв той футбол – пиши про щось інше!
    Що мало інших цікавих видів спорту?

  2. zars 28.04.2013 пише:

    Напиши краще про ФК “Карпати”. …То точно не про футбол. 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*