Як перебороти власну лінь? - Блог про Львів

Як перебороти власну лінь?

Лінь

Сьогодні надворі 20 квітня, субота, знову ж таки теплий день, світить сонечко і нарешті можна відпочити від важкого робочого тижня. Чому важкого?

Все просто, тому що з такою погодою, яка зараз в Україні явно не хочеться нічого робити лише би собі лягти на гамаку, одягти футболку і дивитися на те як літають пташки.

Субота, скоро будуть Великодні свята і треба щось робити по дому, але як же не хочеться нічого робити. Лінь і що з неї робити?

Якщо у вас є подібне, то будемо разом із цієї лінню боротися за допомогою порад, які зможете прочитати у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, як побороти лінь? Як завжди, є дуже багато варіантів вирішення цієї проблеми. Воробус, традиційно, виокремлює 10 найважливіших:

1. Кожного ранку треба робити ранкову гімнастику. Саме вправи допоможуть вашому організму ввійти в тонус.

Які саме вправи? Як варіант бігати парками, лісами, робити присідання і так далі. Але, повторюю, треба все це робити регулярно і бажано на свіжому повітрі.

2. Після вправ обов’язково прийняти контрасний душ. Він не має бути аж таким вже холодним, приблизно має бути ні тепло, ні холодно.

3. Добре поїсти, попити чаю і братися за роботу.

4. Одяг, в якому ви будете ходити протягом дня має бути вільним, а не таким що вам захочеться просто спати.

Також читайте:   Кострич та Чорногора. Частина третя (фото)

5. Приміщення в якому ви сидите треба часто провітрювати. Саме відсутність кисню може викликати сонливість, а далі вже знаєте що буде з вами відбуватися.

6. Прогулянки на свіжому повітрі. Як же без них? Їх треба робити також часто. Але, так як люди зайняті роботою, то треба хоча б в обідній час прогулятися, а не сидіти в соціальних мережах.

7. Гуляти вечорами. Після роботи вже є час, тому краще перейдіться пішки, чим будете їхати у забитому людьми транспорті.

8. Не засиджуйтеся довго вночі. Знаю, хочеться зайти в інтернет, прочитати новини і так далі, але все це треба робити оперативно.

9. Не пити на ніч алкогольних напоїв. Із приходом тепла прийшла мода на пиво, а воно може так вас розслабити, що зранку буде не те що лінь бігати, а лінь піднятися із ліжка.

10. Просто мати силу волі. Постійно собі говорити що треба зробити те, друге, третє, а після цього можна буде розслабитися.

Якби там не було, лінуватися не треба, бо лінь призводить до зниження ефективності, набирання зайвої ваги і так далі.

Хороших, веселих вам вихідних!!!

З найкращими побажаннями, ваш Воробус. 🙂

Фото: newme.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*