Як Воробус програв пиво за одну хвилину - Блог про Львів

Як Воробус програв пиво за одну хвилину

Пиво, але не моє

Не спиться Воробусу і він вирішив сісти за комп’ютер і поділитися своїми враженнями від перегляду поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів у якому зустрічалися німецька Боруссія та іспанська Малага.

У першому матчі цих команд, що відбувався в Іспанії було зафіксовано нічию 0-0 і питання виходу у півфінал змагань вирішувалося саме сьогодні. І хто б міг подумати що цей поєдинок буде таким результативним.

А він таки ним став. Але, про все по-порядку.

Отже, за відсутності українських команд треба було себе якось заохотити щоб було цікавіше дивитися футбольний матч. Щоб то такого зробити? І тут пі руку мені наглянув наш активний дописувач та по-сумісництву бравий фанат Дортмунда – пан Юрій.

Щось так ми розговорилися і почали робити прогнози на матч. Він, і це не дивно, був беззаперечним що виграє німецька команда і проблем у неї не буде. А ось Воробус вирішив трошки його підколоти і просто сказав, що місце у півфіналі здобуде команда з Іспанії – Малага.

Щоб було цікавіше вирішили побитися об заклад на пляшку пива. Ну, приз переможцю не такий вже і великий, але все ж принцип.

Що ж, почалася гра, бах і Малага забиває гол. Але, Воробус ще не дуже то радувався, бо попереду ще була більша половина гри і голи могли посипатися як в одні, так і в інші ворота.

Також читайте:   Про Харків, львівський дощ і гриби

1-1 перший тайм і вся боротьба мала розпочатися у другому таймі не на жарт.

Друга 45-ти хвилинка, господарі поля (Боруссія) тиснула на воротар Малаги, момент за моментом вони втрачали, але голу так і не було. А ось коли за 8-м хвилин до кінця гри в одній із контратак забили іспанці радості Воробуса не було меж.

Невже ваш автор втер носа пану Юрію? Щоб ще більше його підколоти я вирішив відіслати цьому панові смс із тексом «Запий водою». 😀 Відповіді звісно що не було, але це було великою моєю помилкою.

Справа у тому, що на доданих хвилинах відбулося просто таки чудо. Боруссія зуміла забити два голи і так вийти в півфінал. Радості німецької публіки і їхніх гравців не було меж.

А ось Воробус вже думав як то ставити пиво і як зараз мене буде підколювати пан Юрій, а він таки це згодом робив за допомогою все того ж телефону та інтернету.

Знаю, він і сам не сподівався що буде такий камбек, але все ж. Так що, друзі, не підколюйте ніколи людей, поки не завершився футбольний поєдинок, бо доля може зіграти з вами дуже злий жарт.

Ніколи не забуду цієї суперечки скільки житиму. А пану Юрій через цю статтю передаю вітання, перемога вимучена, але таки перемога. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. patron 10.04.2013 пише:

    Ех Воробус, забув Манчестер – Баварію

  2. KreDo 10.04.2013 пише:

    Сам не очікував такого матчу, хоча вболівав за Малагу 😕
    Взагалі гра сподобалась! 🙂

  3. VIK 10.04.2013 пише:

    Воробусе, знаєш таку приказку “Не говори гопЮ поки не перестрибнув” 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*