Як забути людину - Блог про Львів

Як забути людину

Як забути?

Досить часто так трапляється у житті, що як не крути, а треба викинути людину із життя, одним словом її забути. Знаю, це зробити дуже важко, але приходиться.

Як кажуть, рани загоюються. Особливо це стосується нерозділеного кохання. Скільки знаю випадків, коли людина любить іншу до нестями, але взаємності вона не отримує.

У сьогоднішній статті спробую допомогти порадами на тему – як забути людину.

Звісно, що варіантів є багато, але я би виокремив 10-ть, на мою думку, найцікавіших:

1. Змінити місце проживання.

Варіант дуже хороший адже саме таким чином можна забути про людину, яка живе поруч. Звісно, це вдарить вам по гаманці і створить багато лишніх проблем, але що маємо те маємо.

2. Не спілкуватися із цією людиною взагалі.

Коли людини нема поруч, то поступово ви починаєте захоплюватися новими людьми, за минулу любов забуваєте і все стає на свої місця. В іншому випадку ви постійно пересікаєтеся, бачитеся і знову ж таки нагадуєте про себе.

3. Видалити цю людину із соціальних мереж.

Варіант? Звісно що варіант. Треба максимально зробити так щоб її взагалі ніде не бачити. А то спілкуватися не будете, а потім фото про неї нагадає і знову починаються страждання. Потрібно вам це? Думаю ні.

4. Зайнятися чимось корисним.

Чим? Наприклад, записатися на танці, у вас просто голова має бути чимось іншим щоб не думати про колишню любов. Хоча, і діло може бути не в любові, просто не хочете бачити цю людину.

Також читайте:   Чому так?

5. Візьміть аркуш паперу, напишіть на ньому ім’я тієї людини яку не хочете бачити і порвіть цей аркуш. Саме таким чином ви зможете себе психологічно настроїти більше не повертатися до цієї людини.

6. Пийте заспокійливі препарати.

Так, часто люди не можуть спати через те, що постійно думають про коханих, нерозділену любов і так далі. А так розслабитеся, заспите і все у вас буде файно.

7. Алкоголь.

Багато хто каже, що коли людина п’є, то вона потрохи забуває за проблеми. Так робить багато людей, але би не радив цього робити. Алкоголь ніколи до добра не призводив. Проп’єте всі гроші, здоров’я, а людину так і не забудете.

8. Змініть щось у своєму житті.

Варіанти? Робота. Так, можна влаштуватися на нову роботу і саме таким чином у вас будуть нові знайомства, можливо нове кохання і так далі. Змініть свій світ на новий.

9. Зверніться до лікарів, психологів.

Саме ці люди допоможуть вас переконати, що на цьому життя не завершується і треба жити далі.

10. Нічого не робити.

Ви спитаєте і як же це допоможе? Все просто, час загоює рани. Мине певний період часу і людина забудеться сама собою.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Natali Shpak 15.04.2013 пише:

    якщо людина оселилась в твоєму серці жодні способи не допоможуть її забути, вона просто буе жити в твоєму серці і з цим нічого не зробиш ))
    але можна забути того, хто зайняв своє місце лише в твоїй голові, тоді достатньо зайняти себе чимось цікавим і людина, яку хочеться забути сама по-собі вилетить з голови, і не потрібно переїжджати, вживати алкоголь і т.д і т.п

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*