За маршруткою світити свічкою - Блог про Львів

За маршруткою світити свічкою

Їде маршрутка...

Не можу не критикувати наш транспорт, такий вже він є. Якщо хтось би побував в подібній ситуації як ваш автор, то також був би не в захваті.

Що сталося цього разу і чим насолив Воробусу львівський транспорт?

Не буду писати традиційних вступів, а перейду одразу ж до діла. Отже, справа була так. Їде Воробус зранку від гостей, вийшов на вулицю Личаківську година так 7 ранку і чекає маршрутне таксі щоб доїхати в район вулиці Батальної.

Та думаю проблем не буде, тут має їхати автобус №47а, №50, №138, №24, що ж чекаємо. Знав би я тоді, що чекати прийдеться більше як пів години і автобус так і не приїде. А, до слова, маршрутних таксі у Винники чи в ті ж Підбірці переїхало вже штук 5-6, за трамваї вже мовчу.

А на вулиці зранку не так то вже і тепло, хвилин 10-15 і починаєш мерзнути. Звісно, був варіант сісти на той же трамвай і піднятися вверх на Личаківську, але ж думаю навіщо двічі платити якщо тут також щось має їхати.

Нова ж транспортна система має працювати.

Стою, стою, стою, вже всі собаки назад вертаються із прогулянки, а маршрутного таксі нема та й нема. Куди вони подівалися? Я вже навіть почав згадувати всіх керівників львівського транспорту, владу міста і так далі.

Одним словом мене дістало і за пів години простою я таки сів на трамвай і заїхав вверх на Личаківську. Будете сміятися, але і там транспорт не дуже то і їхав, бо людей на зупинці було багацько.

Також читайте:   Правила перевірки вживаного автомобіля перед купівлею

З горем по полам таки заїхав, але нерви собі добряче зіпсував. Ну як так можна? Добре що я нікуди не поспішав, а якби мені треба було на вокзал, мене очікував літак що би було тоді? Прийшлося би йти до перевізників нехай виплачують мені компенсацію.

Чому так їздить транспорт? Багато було розмов, що вже поставили спеціальні навігатори щоб дивитися де транспорт, контролювати інтервал руху і так далі. Але, знаєте що я скажу на це? Все це повна маячня, водіям все рівно на ті навігатори. Вони як хочуть собі, так і їдуть.

Так, зранку в суботу можливо і не найбільший потік пасажирів, але що нас то має цікавити? Я хочу вийти з дому і знати, що за декілька хвилин сяду у салон потрібного транспорту. А цього нема.

Як ви думаєте довго таке ще буде? Думаю що так, тому що коли в голові бардак, то і з транспортом теж буде бардак.

Приїхав додому, п’ю гарячий чай і думаю, ще би в гостях був посидів, а не виходив, але з іншого боку хай люди знають як то зранку їхати.

Тому, перед тим як десь їдете добре продумайте час їзди, бо може бути любе та різне.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 21.04.2013 пише:

    Гори, гори, моя звезда,
    Звезда пленительного счастья…
    😡 😡 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*