Черговий рагулізм або як обливалися у Львові на обливаний понеділок - Блог про Львів

Черговий рагулізм або як обливалися у Львові на обливаний понеділок

Ходи сюди, я тебе облию

Чого так всі боялися і ваш автор, зокрема, таки відбулося. Львів знову себе прославив і то так добряче.

Я думаю ви здогадалися до чого веду, вірно – обливаний понеділок.

Як цього разу його «святкували», чому міліція на ці дії ніяк не реагує і коли завершиться цей дурдом читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Спершу розповім що бачив ваш автор. На обливаний понеділок Воробус із друзями вирішили піти у Шевченківський гай, а там, як відомо, також люблять обливатися.

Обливальників бачив багато, але вони вели себе більш менш нормально. Якщо і обливали, то лише дівчат-школярок, яких в цей день в гаю було ой як багато. Дехто із них нервувався через то, але помітно було що вони хотіли аби їх облили.

Кілька крапель і потрапило на вашого автора, але коли я пояснив що ми в ці ігри не бавимося обливальники пішли геть.

А ось де був справжнісінький дурдом – це у центрі нашого міста. Бидло, рагулі – іншими словами цих людей не можна назвати. Що це за така манера брати і обливати ні в чому не винних людей. Коли глянув зранку фото, то просто отетерів.

Дівчатам піддирали спідниці, обливали іноземців, навіть даїшника і міліціонера обливали водою. І це все наша молодь, майбутнє, з яким ми хочемо збудувати хорошу країну.

Чому ніяк не реагує міліція? А чого не реагує, бо не хоче. На їхньому місці я би суворо карав такі дії людей. Це ж свого роду хуліганство за яке можна не лише загриміти за грати, а й отримати величезний адміністративний штраф.

Також читайте:   Що подарувати хлопцю на День Валентина

От раз би наклали штраф на цих людей і знали би потім як наступного разу обливатися.

Транспорт. Це також цікаво. Як можна тупо кидати пляшки у трамвай, автобус? Я бачу в людей зовсім мізків вже не залишилося. А якщо скло розіб’ється, когось воно поранить і що тоді?

А бидлу насрати на людей, а що з них візьмеш. Недаремно Марсело колись казав що рагулів і бидло не зрозумієш. Це те саме що думати а чого мавпа суне палець в одне місце.

Ну як можна обливати дівчат? Ми ж, чоловіки, створені для того щоб їх захищати, а не принижувати. От поїхав ти в гості, гарно вдягнувся а тут якась рагульня тебе облила. Що далі? Повертатися додому?

Повертаючись до Шевченківського гаю скажу, що бачив навіть як дівчата обливалися. Я чесно би соромився таке робити. То можна подругу легенько облити, друга, але не всіх підряд людей.

Все, більше на цю тему говорити не буду, бо аж бридко стає.

Якщо цікаво можете глянути фотозвіт із обливаного понеділка, який я знайшов на одному із сайтів в інтернеті.

Фото: dyachyshyn.blogspot.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. status 07.05.2013 пише:

    “Ну як можна обливати дівчат?” – взагалі то лишень дівчат і обливають. Автору раджу вичитати традицію цього обряду.
    Перегини є і серйозні, але стаття – такий же перегин.

  2. Stakeholder 07.05.2013 пише:

    давно пора оголисити цей великодній день ВДВ поза законом, думаю тут повинна офіційно виступити цервка нагадавши різним оленям, що ніякого відношення до християнських традицій цей ідіотизм не має, і влада, яка повинна дати чіткі інструкції міліції відразу пакувати кожного “підтримувача традицій”

  3. Назар 07.05.2013 пише:

    Наша молодь з кожним роком стає все тупіша і неадекватніша!!! Це діти, яким неважливі традиції!!! Вони приходять в центр міста лише для того, щоб задовольнити свої нестимні потреби комусь напакостити, похуліганити, познущатись та ПОНАСМІХАТИСЬ з когось!!! Від цього тупарилі малалєтки получають велике задоволення, бо бігають стадами баранів і працівникам міліції важко припинити вищезгадане хуліганство!!! Можливо справді краще заборонити святкування обливаного понеділка…?! Все ж таки це не релігійне свято і користі на сьогоднішній день воно не приносить абсолютно, а наоборот, викликає великі супротиви та незадоволення серед населення міста!!! Пора припиняти цей брєд!!!!!!!!!!!!!

  4. patron 08.05.2013 пише:

    У такому вигляді, як це було в Гаю, це було дійсно позитивно!

  5. Вертоліт 08.05.2013 пише:

    З кожним роком це свято перетворюється на жах все більше і більше!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*