Євро-2012 минуло, а об’єкти пустують (стадіон ЛДУФК) - Блог про Львів

Євро-2012 минуло, а об’єкти пустують (стадіон ЛДУФК)

Стадіон ЛДУФК

Нещодавно вашому автору довелося йти дорогою біля спортивної кафедри Львівського державного університету фізичної культури. Ні для кого не секрет, що цей ВУЗ славиться своїми здобутками у будь-якому виді спорту, а, особливо у футболі.

Чому я згадав саме за тему футболу. Хто в курсі всіх справ, які відбуваються у нашому місті, той знає, що напередодні Євро-2012, яке з успіхом відгриміло в Україні, почало будуватися багато стадіонів, готелів, тренувальних баз.

І якщо одним об’єктам пощастило в тому плані, що їх використовували, то інші або ж просто пустують, або ж взагалі стоять недобудовані.

Йшов я біля кафедри ЛДУФК і вирішив глянути на стадіон, який реконструювали напередодні Євро-2012. Подейкували що тут свої тренування перед іграми мали проводити такі збірні як Англії чи Португалії.

Але, все залишилося на рівні розмов, збірні жили у Польщі, а до Львова приїздили лише на офіційні поєдинки.

А що ж стадіон? Пам’ятаю колись туди ходив грати у футбол, то на перших порах можна було знайти мамонта, все було розрито, потім в критичні терміни все робили і що зараз?

Стадіон пустує, нікого нема, лише поодинокі люди бігають кругом поля покращуючи свою фізичну форму.

Газон? Він є, але трава потрохи починає заростати, ніхто її не косить. А навіщо – спитаєте ви? Там ж і так ніхто не грає. І щось мені так здається ще довго не буде грати і доля стадіону буде такою як і сусіднього стадіону від університету Франка, де трава така що навіть корови би там не паслися.

Також читайте:   Велодоріжки у Львові: вулиця Коперника

Сітка на воротах є, збоку гарно облаштовані трибуни. Звісно, що до рівня прем’єр-ліги стадіон не дотягує, але принаймні область би могла тут грати.

Чому ніхто не грає – це вже інше питання.

Якщо подивитеся на фото, то помітно що позаду воріт є табло, яке так думаю теж працює.

У порівнянні із тим же стадіоном Ска – стадіон ЛУФК дуже гарно виглядає. Не знаю як там із роздягальнями, але щось мені так здається вони теж є .

Ви думаєте подібна структура – це поодинокий випадок? Якраз навпаки, стадіони, тренувальні бази побудували, а для чого? Гроші пішли, а вони як не функціонували, так і зараз не функціонують.

Євро минуло, а що далі?

Ще один подібний стадіон знаходиться в смт. Славське, правда кажуть, що він недобудований.

Якщо буду в смт. Славське, обов’язково відвідаю тамтешній стадіон. Пам’ятаю ще малим Воробус там грав у футбол, потім стадіон закрили на реконструкцію, а зараз він стоїть, ніхто на ньому не грає. Одним словом, недобудований.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. zoe 15.05.2013 пише:

    http://visnyk.lutsk.ua/2013/05/14/arenu-lviv-demontuyut/ стадіон вже починають демонтувати самовільно.. (
    доречі в Славському бачила той стадіон, дійсно недобудований ще, хоча там і не так багато залишилось.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*