Футбол. Баварія виграє Лігу Чемпіонів (відео) - Блог про Львів

Футбол. Баварія виграє Лігу Чемпіонів (відео)

Баварія виграє Лігу Чемпіонів

Суто спортивним виявився цей день на блозі Воробуса. Мені, пам’ятаю, ще колись навіть казали, що може то блог перейменувати у спортивний, бо я багато пишу саме на тему спорту.

Відповідаю, нічого перейменовувати не будемо, просто спортивних тем є багато і аж хочеться за них поговорити.

Чого лише вартує суботній фінал Ліги Чемпіонів, у якому між собою зустрічалися дві німецькі команди: Боруссія та Баварія.

Фінальний поєдинок дійсно виправдав всі очікування і багато вболівальників, в тому числі Воробус, отримали від поєдинку масу задоволення.

Ще за довго до гри розмовляв із людьми на рахунок цього поєдинку. Більшість схилялася до того, що переможцем стане Баварія, а ось Воробус більше думав що переможе Дортмунд.

І, варто сказати, мало що бракувало підопічним Клопа це зробити, дотягнути б їм лише було до додаткового часу, а там вже 50 на 50.

Та, цього не сталося, злим генієм для Борусії став – Робен, який за хвилину до завершення гри легеньким ударом змусив замовкнути фанатів Дортмунда.

Але, якщо чесно, потім ваш автор аналізував поєдинок і варто сказати – все по ділу. У другій 45-ти хвилинці Баварія повністю переграла свого суперника і лише чудо заважало їм забивати гол.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. "Зоря" б'є "Герту" (відео)

Для мене залишилося загадкою, чому ж тренер Боруссії не робив під кінець гри замін? Це ж було очевидно, що гравці з кожною хвилиною все підсідали та підсідали.

Сподобався Дортмунд на початку гри. Десь стартових 20-25 хвилин вони просто таки задавили свого суперника. І якби не кіпер Баварії – Ноєр, я не знаю яким би був підсумковий рахунок.

Не забили, а далі ви вже знаєте як Баварія «переїхала» свого суперника.

Додам, що у складі Боруссії забив із пенальті – Гюндоган, а у Баварії окрім Робена забивав – Манджукіч.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Баварії і, таким чином, саме ця команда стає переможцем цьогорічної Ліги Чемпіонів. Мюнхенці дійсно довели світові, що саме вони є найкращою командою сезону 2012/2013.

Також вітаємо нашого співвітчизника – Анатолія Тимощука із черговим трофеєм. Шкода, що українець не зіграв у фіналі, але кубок він здобув і тепер являється найтитулованішим футболістом України всіх часів і народів.

Попереду новий сезон, який принесе нові футбольні баталії. Дуже цікаво нам буде спостерігати за харківським Металістом, який спробує потрапити у груповий турнір Ліги чемпіонів.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у фінальному поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Тимоха-запасний радів більше всіх 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*