Футбол. Фінал Ліги Європи. Бенфіка чи Челсі? - Блог про Львів

Футбол. Фінал Ліги Європи. Бенфіка чи Челсі?

Хто ж переможе?

Поступово європейський футбольний сезон підходить до свого логічного завершення. Ще б пак, літо наближається, а це означає, що вже найближчим часом завершаться європейські чемпіонати та будуть розіграні трофеї у таких змаганнях як Ліга чемпіонів та Ліга Європи.

Перший з них якраз фінал Ліги Європи очікує на футбольний свій вже сьогодні. У ньому між собою зустрінуться англійський Челсі та португальська Бенфіка.

Які шанси у команд на перемогу, де відбудеться фінал, який прогноз Воробуса на цей матч та багато іншого читайте далі.

Отже, сьогоднішній фінал обіцяє стати одним із найбільш цікавих фіналів у Лізі Європи за останні кілька років. Чому? Все просто, бо у ньому зіграють топ-клуби Європи – Бенфіка та Челсі.

Інша справа, що ці команда вийшли у Лігу Європи із Ліги чемпіонів, але такий вже формат змагань, нічого з цим не зробиш.

Сьогоднішня гра відбудеться в Амстердамі і розпочнеться о 21 годині 45 хвилин.

Шанси команд? А ось тут дуже важко сказати і зараз поясню чому.

Справа у тому, що Бенфіка та Челсі зараз перебувають в дуже хорошій формі. Але, всі добре знають, що у португальців є прокляття фіналів. Вони 5 разів грали у фіналі Ліги Чемпіонів та раз у фіналі Кубка УЄФА і постійно все програвали.

Також читайте:   Як Воробус став свідком історичної перемоги нашої збірної

А все відбулося після того, як тренер португальців Гутман ще у далекому 1962 році пообіцяв що після того як з ним команда здобула трофей вона більше ніколи не виграє нічого.

Як бачимо, прогноз-прокляття збувається вже досить довгий час. А якщо не брати до уваги прокляття, то команда в дуже хорошій формі й виділяється в них в команді – Кардосо, якого швидше за все влітку хтось перекупить.

Челсі. Жахливий сезон для лондонської команди, який врятувати може лише перемога в Лізі Європи.

Коли востаннє при Абрамовичу було таке, що команда вилітала ще на груповій стадії із Ліги Чемпіонів, важко здобувала місце у Лізі чемпіонів через чемпіонат. Але, схоже таки це місце аристократи собі забронюють.

Це буде один із останніх матчів коуча Челсі Бенітеса на посаді головного, бо вже активно подейкують, що з нового сезону до керма команди повертається одіозний Моуріньо.

Прогноз від Воробуса.

Останнім часом щось мало що вдається вгадати, але, на мою думку, фінал таки виграє команда Абрамовича. Боротьба буде, буде багато голів, але все ж, Челсі здобуде перемогу із рахунком 2-1.

Звичайно я можу помилятися, але гра все покаже.

Фото: isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. danc1r0k 15.05.2013 пише:

    Воробусе, якщо переможе Челсы згідно твого рпогнозу, то рахунок треба так писати: 1-2 (Бенфіка, номінальний господар матчу)

  2. patron 15.05.2013 пише:

    Тотал менше 2,5 😆

  3. Vorobus 15.05.2013 пише:

    danc1r0k, я на шоколадку побився об заклад 8)

  4. Vorobus 16.05.2013 пише:

    Воробус вгадав рахунок у матчі, а саме Челсі перемогло із рахунком 2-1. Звіт і думки про цю гру читайте у завтрашній статті.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*