Футбол. Кубок України. Шахтар чи Чорноморець? - Блог про Львів

Футбол. Кубок України. Шахтар чи Чорноморець?

Бути чи не бути?

Футбольний сезон в Україні практично завершено, єдине запитання яке залишається ще відкритим, так це хто стане володарем Кубка України.

Хто зійдеться у фінальному поєдинку, які шанси у команд і традиційний прогноз Воробуса читайте у сьогоднішній статті.

Хто уважно слідкує за українським футболом, той добре знає що у вирішальному поєдинку між собою зіграють донецький Шахтар та одеський Чорноморець. Гра відбудеться на полі стадіону «Металіст» що у Харкові.

Як йшли команди до цього фіналу?

В Шахтаря взагалі проблем не було, вони своїх суперників проходили на одній нозі. Динамо, Говерла, Карпати, Севастополь. Навіть не знаю який поєдинок назвати для «гірників» важким.

Кажуть що з нашими Карпатами, але я так не думаю, бо тоді підопічні Луческу обіграли зелено-білих із рахунком 2-1, виграючи по ходу гри із рахунком 2-0.

Шахтарю зараз не має рівних, тому що команда добре зіграна і має хорошого тренера, який, до слова, у керма команди вже 9 років.

Чорноморець. Ця команда йшла до фіналу набагато важче. Чого лише вартує поєдинок проти команди Дніпро у півфіналі. Тоді, підопічні Григорчука «горіли» 0-1, але таки зуміли перехопити ініціативу у матчі і забити два голи без відповіді.

Також читайте:   Ставки на матч Гана-Уругвай: які шанси команд та думки експертів

Саме ця перемогла дозволила «одеситам» вийти у Лігу Європи, про яку південне місто вже давно мріяло.

Чому б не замахнутися на більше? Тим більше, що Кубок Чорноморець вже колись вигравав. Але, але і ще раз але. Було це дуже давно у далекому 1992 і 1994 роках.

Щодо кадрових втрат, то їх у командах практично нема. Так, у Чорноморця травмовані Політило, Бобко, Старгородський, але думаю їх буде ким замінити.

А тепер прогноз від Воробуса. Останній раз він збувся, тому цього разу теж спробую спрогнозувати результат поєдинку. При всій повазі до Чорноморця думаю що шансів у них сьогодні нема. Шахтар вже давно став чемпіоном і буде все робити щоб здобути ще один трофей до своєї копілки.

Тому, прогноз від Воробуса – 3-1 на користь донецької команди.

Чекати залишилося недовго, вже сьогодні, 22 травня о 19 годині 45 хвилин на футбольних вболівальників очікує фінальний поєдинок між Шахтарем та Чорноморцем.

До речі, пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «ICTV». І, звичайно, звіт про цю гру та мої домисли можна буде прочитати завтра на нашому з вами блозі.

Фото: isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*