Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:3 Єнакієвець (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:3 Єнакієвець (відео)

Павленко рятує Енергію від поразки

У 28-омутурі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму полі зустрічалася із командою із міста Єнакієве – Єнакієвцем.

Гра завершилася бойовою нічиєю із рахунком 3-3.

Ще за тур до завершення першості стало зрозуміло, що команда із Східної України жодним чином вже не може потрапити у плей-офф, тому гра була такою собі товариською, бо і Енергії особливо нічого не треба було.

Єдине що підопічні Косенка могли піднятися на підсумкове третє місце, яке би у серії плей-офф виводило їх на Ураган. Не перемогли, і тому з фрранківцями нам грати не прийдеться.

Розпочали поєдинок команди спокійно, ніхто подій не форсував аж до поки Євген Рогачов не відрив рахунок у матчі. Але, вже за хвилину гості відігралися. За гостей відзначився Тіагу й допоміг їм у цьому рикошет.

Але, під кінець першого тайму той же Рогачов вивів Енергію вперед.

Перший тайм завершено, а ось друга половина зустрічі, особливо її початок стали провальними для господарів поля.

Бетіньо та Зам’ятін виводять свою команду вперед і господарям паркету довелося добре попотіти щоб принаймні не програти. Таки не програли, бо за кілька секунд до завершення гри Павленко забив третій гол за свою команду.

Також читайте:   Футзал. Умброліга. Техніка для бізнесу 1:7 Де-факто (Воробуса вилучають з поля) + відео

Єначка пробувала здобути перемогу із п’ятим польовим, але нічого в команди Солодовника не вийшло. Навіть більше, за секунд до кінця гри, якщо не помиляюся, Тіагу врятував команду від вірного голу.

Звучить фінальний свисток, який фіксує в цьому поєдинку бойову нічию із рахунком 3-3, що жодним чином не вплинуло на розподіл місць у турнірній таблиці.

Енергія у регулярному чемпіонаті фінішує на четвертому місці, а ось Єнакієвець на 6-ому.

Щодо інших результатів останнього туру, то вони також принесли сенсацію. Скажіть, хто міг подумати, що Ураган програє в себе вдома Кардиналу із міста Рівне з рахунком 2-3. Але, це і не дивно, команди вже виконали турнірні завдання і знайти зараз мотивацію для футзалістів дуже важко.

Хто зіграв на рівні, так це харківський Локомотив, який на своєму полі переміг луганський ЛТК із рахунком 2-1.

Отже, тепер розпочинається серія плей-офф, у якій візьмуть участь такі команди як Локомотив, Ураган, ЛТК та Енергія.

Вже за тиждень, а саме 19 травня, наша команда поїде в гості до Локомотива, де зіграє стартові дві гри. Нагадаю, фінальна стадія триватиме до чотирьох перемог однієї із команд.

Бажаємо Енергії перемоги і здобути знову ж таки чемпіонські медалі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*