Футзал. Чемпіонат України. Енергія вдруге програє Локомотиву (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія вдруге програє Локомотиву (відео)

Енергія вдруге програє

Продовжуємо говорити на тему футзалу, а все тому що минулих вихідних свій другий півфінальний поєдинок провела львівська Енергія.

Після того, як команда Косенка у першому матчі плей-офф програла із рахунком 1-3, у другій грі цих команд треба було будь-що перемагати. На жаль, цього зробити не вдалося, бо «енергетики» знову програли на цей раз із рахунком 0-4.

Але, про все по-порядку. У цій грі по різним причинам не змогли зіграти два основні гравці львівської команди – Коваль та Бондар. І хоч, після гри тренер «Енергії» казав що у команді є ким їх замінити, але було помітно неозброєним оком, що їх не вистачало.

Розпочали гру команди спокійно. Але, так тривало лише до голу, а він відбувся на 2 хвилині зустрічі. Воротар Енергії чи заспав у воротах, чи що, а це помітив гравець харківської команди – Кисельов, який пробив майже з центру поля.

Як виявиться згодом, все він правильно зробив, бо його команда повела у рахунку.

Що Енергія? Наші футзалісти не відсиджувалися у захисті і мали ряд моментів щоб вразити ворота господарів, але кіпер Локо Литвиненко спіймав кураж.

Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги господарів паркету, а ось у другій 20-ти хвилинці голів було більше. Шкода лише що вони залітали лише у наші ворота.

Також читайте:   Футбол. Кубок України. Металург Д. 0:0, по пен. 7-6 Карпати (відео)

І знову, як і у попередньому матчі, була провальна хвилина.

Розпочали «енергетики» другий тайм наче добре, але на 23 і на 24 хвилині отримали два голи у свої ворота. Випадок чи закономірність? Важко сказати, але факт залишається фактом. 0-3 і відігратися після такого дуже важко.

Так, підопічні Косенка багато атакували, випускали п’ятого польового гравця, мали моменти, але реалізації не було. Якщо не будемо забивати голи, то і перемог не буде.

А що харків’яни? Вони відійшли у захист і грали на утримання рахунку, а вони це вміють і ще й як. І скажу навіть більше, в одній із атак вони забили і четвертий гол.

Міг рахунок стати і взагалі непристойним, але удар із 10-ти метрового Клочка кіпер Енергії відбив.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Локомотива із рахунком 4-0, що дозволило команді Ривкіна повести у серії із рахунком 2-0. Тепер команди переїжджають до Львова, де матчі продовжаться.

Найближча гра вже зовсім скоро, а саме 25 травня. Для тих, хто хоче відвідати цей поєдинок скажу що він розпочнеться о 15 годині.

Енергія вже права на помилку не має, тому що якщо ще раз виграє Локо, то півфінальна серія завершиться.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Фото: mfk-lokomotiv.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*