Футзал. Енергія програє Локомотиву і складає з себе чемпіонські повноваження - Блог про Львів

Футзал. Енергія програє Локомотиву і складає з себе чемпіонські повноваження

Що далі?

Після того, як у суботу Енергія перемогла Локомотив із рахунком 3-1 і тим самим скоротила рахунок у серії, недільний матч у палаці спорту «Галичина» був не менш важливим.

Особливо це стосується нашої команди, бо ні для кого не секрет, що якби виграв Локомотив, то саме він би виходив у фінал змагань, де на них вже би очікував Ураган.

На жаль, так і сталося, бо львівська команда поступилася із рахунком 0-1 і відкрила шлях у фінал харків’янам. Все-таки, кадрові перетурбації далися взнаки. І якщо кубок виграли на фарті, то із плей-офф не склалося.

Але, про все по-порядку.

Після суботнього поєдинку у складах обох команд відбулися зміни, а все тому, що по різним причинам гру пропускали у складі Локомотива – Клочко та Кисельов, в Енергії – Павленко.

Розпочали поєдинок команди обережно, надто вже великою була ціна помилки у цій грі. Так, господарі поля більше атакували, більше били, але відмінно стояв у воротах кіпер Локо – Литвиненко.

Із середини першого тайму гості теж почали огризатися, і вже небезпечно пробивали по воротах Білоцерківець та Сорокін, але кіпер Енергії – Лисенко був на висоті.

Із «сухими» 0-0 так і завершився перший тайм. Єдиним мінусом першої 20-ти хвилинки стало те, що серйозної травми зазнав один із лідерів Енергії , який до кінця гри більше на паркеті не з’являвся.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ 2021. ФК «Галицька здоба» - «DevPlanet». Анонс

Початок другої 20-ти хвилинки чимось не змінився у порівнянні із першим таймом. Знову та ж сам гра від оборони, мінімум моментів і було відомо, що гра триватиме до першого голу, який і вирішить долю зустрічі.

На жаль, провести його вдалося гостям. 30 хвилина – затяжна атака вдалася Локомотиву, яку вдало завершив ударом із 7-ми метрів – Журба.

Енергія пробувала врятуватися, багато атакувала, навіть травмований Павленко вийшов на паркет, випускали польового гравця, але Локомотив витерпів.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Локомотива із рахунком 1-0, а це означає, що Енергія складає із себе титул чемпіона країни і побореться у втішній серії із луганським ЛТК за підсумкове третє місце у чемпіонаті.

Щодо наших суперників, то вони будуть битися із Ураганом за звання чемпіона України, і так мені здається, ці матчі будуть дуже і дуже цікавими.

Вперед. Енергія до перемоги, треба хоч якось підсолодити гіркоту поразки успішними матчами за третє місце.

Перший з них вже 1 червня у Луганську.

Фото: futsal.sport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*