Футзал. “Spring cup”. Команда “Юг-контракт”: на черзі чвертьфінальний поєдинок - Блог про Львів

Футзал. “Spring cup”. Команда “Юг-контракт”: на черзі чвертьфінальний поєдинок

А тепер чвертьфінал

Наступають чергові вихідні, а з ними і багато культурних подій для вашого автора. Зокрема, мені знову доведеться зіграти за команду «Юг-Контракт» на футзальному турнірі під назвою – “Spring cup”, на цей раз у чвертьфіналі змагань.

Хто буде нашим суперником у матчі плей-офф, які шанси у нашої команди, настрій всередині колективу та багато іншого читайте далі.

Отже, після того, як груповий турнір команда – «Юг-Контракт» доволі неочікувано пройшла без втрат, у чвертьфіналі на нас очікує не менш серйозний суперник – команда «Княжий ринок-2».

Що можна сказати за цю команду? Ця команда грає переважно двома четвірками, має у своєму складі двох воротарів, всі гравці кваліфіковані і вона часто займає призові місця на багатьох турнірах.

На «Spring cup» вони поки що зіграли 3 поєдинки: у двох перемогли, а в одному зазнали поразки, але це не завадило їм вийти із групи у чвертьфінал змагань.

«Юг-контракт». Настрій у команді хороший, але є багато нюансів, які можуть вплинути на нашу гру. Турбує те, що є багато травмованих і важко сказати чи ці гравці зіграють у завтрашньому поєдинку. А це будуть втрати і суттєві.

Щодо Воробуса, то я вже знову награвся. Справа у тому, що посеред тижня травмував коліно, яке колись довго лікував і буде дуже важко грати на повну силу. Хоча, будемо старатися.

Також читайте:   Футбол. Фоменко оголосив остаточний склад збірної. Все закономірно?

Погода. І як не згадати за неї. Минулого тижня була неймовірна спека, грати було майже неможливо. Суддя поєдинку навіть робив більші паузи, щоб гравці могли перевести подих.

Що тепер? А тепер ще гірше. Вчора вночі як почав падати дощ, то ще досі не перестав і щось мені так здається завтра буде на полі велика калюжа, яка може завдати травми багатьом гравцям. Головне щоб дощ перестав, бо рахунки будуть двозначними.

Якби там не було, все що не робиться, то робиться на краще, тому поживемо-побачимо що буде з погодою.

Додам, що в інших чвертьфіналах завтра між собою будуть зустрічатися:

ЛДУВС team – Лемберг
Сихів – Прайд
Адреналін – Kids.

Чекати залишилося не довго, вже завтра, 25 травня, 0 13 годині 45 хвилин на команду «Юг-Контракт» очікує поєдинок із командою – «Княжий ринок-2».

Якщо маєте бажання, приїздіть і підтримуйте нашу команду, а ми, у свою чергу будемо старатися порадувати вас хорошим результатом, а як вже вийде – побачимо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*