Футзал. Spring cup. Підсумки турніру від Воробуса - Блог про Львів

Футзал. Spring cup. Підсумки турніру від Воробуса

Підсумки

В неділю, 26 травня, завершилися змагання на черговому футзальному кубку в якому брав участь Воробус. Називався він – «Spring cup» і вашому автору довелося цього разу зіграти за команду – «Юг-Контракт».

Які враження залишилися у мене від цього кубка, чи буду я брати участь у наступних змаганнях та багато іншого читайте далі.

Після того, як на зимовій студентській лізі моя команда «Курсанти» знялася зі змагань, довгий час не міг знайти команди під себе. Так, не скажу, що футзал взагалі не грав, просто то було щось не те.

І ось напередодні весняного кубку до мене надійшла пропозиція зіграти на цьому турнірі за команду – «Юг-Контракт». Кількох людей із цієї команди вже знав, тому з радістю погодився.

Минулий осінній кубок, нагадаю, наша команда «Курсанти» виграла, тому, звісно, що і на цьому турнірі ставив перед собою максимальні завдання.

Груповий турнір. Не сказав би, що на цій стадії змагань були проблеми із виходом із групи, але деякі команди нерви нам потріпали і то добряче. Чомусь так вже склалося на цьому турнірі, що ми робили хороший гандикап у рахунку, а потім просто розслаблялися і давали супернику шанс.

Так було із командою Морокко (наша перемога 10-5), командою – Стрийська сіті (7-6). Перемагали ми з потугами, але три очки брали і це добре.

Десь вже хотілося поєдинків, де результат би ставився на перший план. І, таким в першу чергу можна назвати матч за перше місце із командою – «Прайд». Гра вийшла бойовою, «Юг-Контракт» переміг із рахунком 5-3 і вийшов із групи з 1 місця.

Також читайте:   Україна (U-19) – Італія (U-19). Матч № 1. Анонс

Напевно окрасою всього турніру була наша чвертьфінальна гра із командою – «Княжий ринок-2». До матчу суперник був беззаперечним фаворитом, але те, з яким настроєм ми вийшли на цю гру мене порадувало і хлопці дійсно показали все на що вони здатні.

5-2 і ми крокуємо у півфінал, а це вже вагома заявка на призове місці. До речі, матч із командою «Княжий ринок-2» став для мене найкращим на цьому турнірі.

У півфіналі на нашу команду очікував матч із командою – Kids. До гри всі ставили лише на нас, але ми мали проблеми в цій грі. Знову ж таки далася взнаки стара хвороба – розслабленість. По ходу гри ми вели 3-1, але знову ж таки суперник відігрався 3-3.

Після цього епізоду пішли такі каруселі, що міг виграти будь-хто, але десь більший досвід проведення поєдинків допоміг нам і ми таки виграли із рахунком 4-3.

Фінал. Хто б міг подумати з самого початку турніру що ми туди проб’ємося, але так як ми там зіграли – краще би взагалі не грали.

Команда «Юг-Контракт» просто таки стояла, ну і як не згадати про проблеми зі складом. Вперше у моїй кар’єрі футзаліста таке, щоб перед самим фіналом у нас поїхали з гри через сімейні обставини два основних гравці.

У підсумку без варіантів поразка 2-7 і ми задовільнилися лише срібними нагородами турніру, що в принципі теж хороше досягнення.

Чи буде Воробус брати участь у подібних турнірах? На даний момент ще точно нічого сказати не можу, єдине що зараз хочеться так це відпочити. Літо ж наближається….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*