Футзал. Spring Cup. Юг-Контракт: на черзі гра із командою Стрийська-city - Блог про Львів

Футзал. Spring Cup. Юг-Контракт: на черзі гра із командою Стрийська-city

Чи заб'є Шпак знову?

Свята тривають, ох і за святкувалися українці, цікаво буде подивитися на лиця людей, які в понеділок вийдуть на роботу. Ой, буде весело.

Воробус теж святкував, але вже завтра на мене та компанію чекає повернення на футбольний турнір під назвою – «Spring cup».

У зв’язку із тим, що минулої суботи всі люди готувалися до свят, турнір був призупинений, але вже починаючи від сьогодні, турнір продовжиться, а завтра свій поєдинок проведе команда, за яку грає автор блогу – Юг-Контракт.

З ким цього разу прийдеться зіграти, з яким очковим багажем підходить до цієї гри наша команда, в якій формі перебуває ваш автор та багато іншого читайте далі.

Отже, після того як у першому поєдинку команда Юг-Контракт обіграла команду Морокко із рахунком 10-5 минуло два тижня. Багато людей вже навіть встигло забути за турнір. Але, ні, турнір проходить і найближчим часом будуть вирішальні поєдинки.

Вже цієї неділі нас очікує поєдинок із командою – Стрийська-city. У першому матчі ці хлопці з боєм, але таки програли команді Прайд із рахунком 4-6.

Можна не сумніватися бій вони нам дадуть, бо це буде для них останній шанс щоб зачепитися за вихід із групи. Фактично якщо вони програють, то втрачатимуть шанси на вихід у чвертьфінал.

Що можна сказати за цю команду? Свого часу вже доводилося проти них грати, тоді ще командою «Курсанти» ми їх досить таки легко обіграли із рахунком 15-5. Але, є багато нюансів на які варто звернути увагу.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар 2:2 Боруссія Д. (відео)

По-перше, тоді ми грали у залі ДЮСШ «Енергія».

По-друге, тоді я грав із зовсім іншими людьми,

По-третє, першого поєдинку за участю цієї команди не дивився, тому не можу нічого сказати хто зараз грає у складі нашого суперника і наскільки вони сильні.

Тому, якби там не було гра все покаже. Радує те, що наш поєдинок буде проходити об 11 годині 45 хвилин, тому спеки як такої ще не буде. Я собі лише уявляю коли би прийшлося грати в годині так третій дня.

Щодо Воробуса, то можу сказати, що травми мене вже нарешті залишили в спокої і можна спокійно зосередитися на грі. Єдине з чим є побоювання, так це з тим, що ці два тижня практично не тренувався.

І ще цікавий факт, після першого туру змагань наш гравець – Юрій Шпак очолив список кращих бомбардирів турніру, а все тому що він в одному поєдинку забив п’ять голів. Чи зможе він повторити це досягнення завтра?

Якби там не було очікуємо на завтрашній поєдинок і, звісно, що звіт про гру читайте згодом на блозі Воробусу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*