Футзал. “Spring cup”. Юг-Контракт знову перемагає і виходить в 1/4 фіналу - Блог про Львів

Футзал. “Spring cup”. Юг-Контракт знову перемагає і виходить в 1/4 фіналу

Воробус знову перемагає

Продовжує Воробус брати участь у футзальному турнірі під назвою «Spring cup».

Для тих, хто не знає, нагадаю, що цього разу я граю за команду – «Юг-Контракт». І скажу чесно, поки що ця команда грає вдало.

Після того як ми у минулому турі вирішили питання виходу із групи гра проти команди «Прайд» мала такий собі тренувальний характер і мала дати відповідь на запитання хто буде першим у групі.

Команді «Юг-Контракт» щоб вийти із першого місця треба було не програти у цьому поєдинку. А, всі добре знають, що якщо грати на нічию, то обов’язково програємо.

Тому, із перших хвилин цього матчу була максимальна зібраність у команді і десь так і думав, що коли почнуться серйозні ігри, то розслабленості вже не буде.

Перед тим як описати поєдинок скажу кілька слів про організацію. Вона то хороша, але грати в таку спеку просто нереально. Десь у середині другого тайму сонце так пекло, що я кожних дві хвилини питався суддів коли вже кінець гри.

Дуже важко і тому тисячу раз казав що погода може сильно вплинути на результат команди.

Та, добре що зіграли і зробили необхідний для нас результат. На цю гру через різні обставини не приїхало кілька наших основних гравців, тому склад був дещо експериментальним.

Поки хлопці між собою зігралися, то ми вже пропустили. Вихід сам-на-сам гравця команди «Прайд» завершився точним ударом з носка. Десь подумалося, що все – ми приїхали сьогодні, але варто віддати належне хлопцям. Вони зібралися і почали грати у свою гру.

Також читайте:   Фінал чотирьох Ліги Чемпіонів. Представлення учасників. «Спортінг» (Португалія)

До кінця першого тайму команда «Юг-Контракт» забила два голи і на перерву ми пішли перемагаючи.

Початок другого тайму нам явно не вдався, бо вже в його дебюті ми пропустили гол. Гравці нашої команди побігли всі вперед, а «Прайд» зловив нас на контратаці. Не сперечаюся, десь краще міг би зіграти у цьому епізоді ваш автор, але вже зараз нічого не поробиш.

2-2 і гра починається спочатку. А потім якраз дійсно пішла справжня чоловіча боротьба. «Прайд» багато атакував, бив по воротах, а ми більше розраховували на контратаки.

Як наслідок, вашому автору розбили губу і двічі добряче влучили у голову. Добре, що таки дограв до завершення гри.

Щодо голів, то більше пощастило нам. Ми забили ще тричі, а ось супернику вдалося це зробити лише раз.

Звучить фінальний свисток арбітра матчу, який зафіксував нашу перемогу із рахунком 5-3. Що далі? А тепер наступних вихідних на нас очікує поєдинок 1/4 фіналу проти команди «Княжий ринок-2».

Знаю, ця гра буде не простою, бо в команді суперника зібрані кваліфіковані футзалісти, але будемо старатися пройти у півфінал і позмагатися за медалі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*