Футзал. Spring Student’s Cup. Юг-Контракт 7:6 Стрийська – city (з потугами, але перемагаємо) - Блог про Львів

Футзал. Spring Student’s Cup. Юг-Контракт 7:6 Стрийська – city (з потугами, але перемагаємо)

Юг-Контракт знову перемагає

Сьогодні надворі 12 травня, неділя, черговий вихідний день, який можна провести або з родиною, або ж просто поїхати із друзями на шашлик.

Але, Воробус явно не мав часу відпочивати, бо як ми вже анонсували раніше, саме сьогодні нашій команді – Юг-Контракт приходилося зіграти другий поєдинок групового турніру на турнірі – “Spring Cup”.

Черговим нашим суперником була команда – Стрийська – сіty. Для цієї команди – це був останній шанс для того, щоб вийти з групи у серію плей-офф. Десь так і думав, що гра буде дуже важкою, але ж не думав що настільки.

Та, про все по-порядку.

Отже, розпочну із організаційних моментів. По-перше, ні для кого не секрет, що зараз в Україні панує спека і важко стояти на сонці, я вже мовчу за те, щоб бігати. Так от, дуже важко було сьогодні грати. Якщо ще перший тайм більш-менш до спеки звикли, то в другому був просто жах.

Але, грати треба, команди в рівних умовах, тому що є, то є.

Далі. Через свята цю гру пропускало багато наших провідних гравців. Перед початком гри десь було побоювання за кінцевий результат, але добре що все добре склалося.

Ну, і до гри, а вона була, як завжди, валідольною.

У першому таймі ми повністю переграли свого суперника, а ось у другому вже суперник не дав нам жодних шансів.

Також читайте:   «Фенікс»: рецепт прогресу через персоналії

Вдумайтеся в рахунок, до середини другого тайму ми перемагали із рахунком 6-1, а за п’ять хвилин до завершення гри рахунок вже був 6-6. І в повітрі просто таки запахло смаженим.

Чому так сталося? Все та ж проста причина, команда робить рахунок і зупиняється. Так було у минулому матчі Мороко, так відбулося і сьогодні. Плюс не зрозуміло що почав витворяти у воротах ваш автор. Теж якась пішла розслабленість.

Плюс варто віддати належне супернику, їхній гравець такий маленький добряче повозив наш захист.

Щодо команди Юг-Контракт, то після рахунку 6-6 ми взяли тайм-аут, поговорили на підвищених тонах і нарешті заграли так як треба. Питання для чого було доводити до валідольної ситуації?

Таки під кінець гри ми забили і здобули важку перемогу із рахунком 7-6, яка за тур до завершення групового турніру вивела нашу команду у чвертьфінал. З ким ми там зіграємо дізнаємося після останньої гри у групі, в якій ми зіграємо із командою Фаворит, к якої теж 6 залікових пунктів.

І насамкінець, скажу що як обіцяв наш гравець Юрій Шпак знову ж таки відзначився, на цей раз чотирма забити голами і він на далі очолює список кращих бомбардирів турніру.

Чекаємо наступної неділі і гри із командою – Фаворит.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 12.05.2013 пише:

    Молодці, завжди радію успіхам автора блогу – Воробуса. 💡 💡 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*