Львівські «Карпати»: агресія щирого вболівальника - Блог про Львів

Львівські «Карпати»: агресія щирого вболівальника

«Карпати»

Мав велике непереборне бажання сходити на футбольний матч «Карпати-Дніпро». Але на стадіоні «Україна» футбольного свята не буде, бо його заборонили через націоналізм галичан.

Перед переглядом матчу хотілося сходити до кнайпи, перепустити в організм чарчину-другу під скромну піцу, купити квитки по самому центру восьмого сектору в третьому ряду і від душі, щиро і пафосно свистати і скандувати: «Вівці!». Найбільше агресії хотілося вилити на «професіонала» Костова і заспівати йому: «Хараша страна Балгарія, Україна – лучше всєх!» …Хотілося, але пізно. Маємо нового старого пенсіонера Дячука – і сміх, і гріх.

Хтось скаже, що це зовсім не личить галицькому громадянинові та людині з амбіційними претензіями на статус фана «Карпат» – наїжджати на рідний футбольний клуб. З іншого боку: скільки можна терпіти бездарну гру майстрів спорту, скільки можна слухати виправдання про поганих суддів. Навіть у грі з «Говерлою» виявляється саме Годулян винен (за версією телепрограми «Про «Карпати») у першому пропущеному голі?!

Про Костова взагалі окрема розмова. Те наманікюрене та налаковане чучело взяло клуб ще в липні минулого року. За цей час гру не поставлено, чітко не сформовано навіть основний склад. Постійні тіпа експерименти привели до повного краху. Як результат ми (вболівальники) маємо спостерігати «боротьбу» за останні (!!!) три місця у вищій лізі. І то вже другий рік підряд у нас така проблема.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Карпати 1:1 ПСЖ (відео)

Прем'єр-ліга

Погнали гламура, а далі що? Дячук – тренер! Труба та й годі… (Особливо подобається постійна фраза цього «професійного» тренера: «… та грайте! Курва…». Або: «Пацани! Та тре шось робити!!!»).

Багато хто нарікає на ПП Димінського. Не захищаючи олігарха, все ж треба визнати, що він таки фінансує клуб, інфраструктуру і дитячий футбол у Львові. Явних фінансових труднощів «Карпати» поки не відчувають. Це, звичайно не «Шахтар» чи «Барселона», але на щодень на ікру з маслом на білий хліб футбальорам вистачає. А з такою грою – і це їм зажирно.

Про самих «майстрів». У передматчевому інтерв’ю з «Дніпром» легіонер Мілошевіч дуже сильно плакався про тяжкий моральний стан футболістів. Говорив, що усім важко налаштовуватись на гру через психологічні проблеми, особливо після програшу у Закарпатті…

Ха! Та ти то в очі скажи донецькому робітнику-шахтарю у забої, галицькій вчительці чи сільському фельдшеру!!! Та за такі бабки ти (один з другим) маєте гонити по газону як з курдюком у задниці і не теревенити про «психологічні проблеми». А маєш такі клопоти – в дурдом на реабілітацію. Благо, львівська Кульпарківська має добрі традиції лікування душевно хворих ще з часів бабці Австриї.

… Трансляцію матчу “Карпати-Дніпро” дивитися буду. Чисто щоб поржати. Хтозна чи побачу у наступному сезоні клуби вищої ліги серед суперників «Карпат».

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 12.05.2013 пише:

    Націоналисти – славні діти. Той хто не поважає свою націю заслуговує осудження та зневаги. А той, хто її пригноблює – той ОКУПАНТ!

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Воробус хворіє, а Zars і взагалі зник

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*