Про залишки «пєрвомая» в Україні

Пєтя Сіманєнка

Учора Україна могла поспоглядати комуністичну ходу по нашій землі. Тішить, що тих червоноприхильних щороку стає менше і менше. Ті що виходять з портретами Лєніна виглядають примітивно і жалюгідно.

Гасла, символіка, мислення початку ХХ століття – це справді не майбутнє для українців. Політичні динозаври з серпом і молотом навіть не хочуть задуматися про те, що їх лідери живуть нормальним ринком, займаються бізнесом, є складовою новітньої української олігархії зрощеної на бідах та обкраданні людей.

Майовку, що відбулася в Києві проігнорували усі нормальні люди. І їх була більшість. Жодна велика політична партія України не звернула увагу на комуністів. Як для столиці найбільшої за територією європейської країни, кількість червоних прапорів була мінімальною. Комуністичний «чінгаджгук» Сіманєнка пробував ну дуже вже подати «свою» ходу як «всенародну акцію непокори», але з того вийшов повний провал.

Читачам блогу цікаво було б переглянути пропонований сюжет про приватне життя лідера українських комуністів.

Також читайте:   Шарль де Голль: Франція понад усе!

Без зайвих зусиль можна знайти купу інформації про добробут інших прихильників ідеї класової боротьби, що сидять у парламенті та міністерствах і відомствах України.

У Львові на Стрийській біля Монументу слави прийшло близько 50 комуністів і соціалістів. Ті ледве дихаючі окупанти героїчно поборолись за права трудящих, а перехожі щиро поржали з їх нагрудних первоапрєльскіх бантиків на грудях. Один з львівських політичних маргіналів Пакровскій у своєму виступі перед саратнікамі зморозив і таке: «зажрались все, кто должен заботиться о трудящихся, прокуроры наживают миллионы».

Як там прокурори ми і так знаємо, а от де транспаранти із зображенням замків нинішніх вождів пролетаріату? О тут слабо!

Чи ті пенсіонери під червоними прапорами не вміють читати, чи вони осліпли? Може їх хто зомбував? Не розумію…

Шкода мені тих людей. Щиро шкода.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*