Писанки на деревах у Львові - Блог про Львів

Писанки на деревах у Львові

Писанки на деревах

Свята наближаються, а з ними і все більше цікавинок з’являється у нашому з вами місті і не тільки. У одній із вчорашніх публікацій ваш автор обіцяв розповісти про те, як під час прогулянки містом натрапив на незвичайні дерева.

Що це була за така знахідка, які цікавинки побачив Воробус на деревах та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочну свою розповідь із того, що вчора на днях ваш автор вирішив прогулятися містом, взяв з собою фотоапарат і хотів глянути що ж цікавого приготували люди і влада міста до свята Великодня.

Звісно, що основі події відбуваються у центрі. Там і на Великодньому ярмарку можна побувати, і фестиваль писанок побачити та і просто посидіти з другою половинкою або друзями просто неба.

Так я і зробив, а коли вже вертався додому щось мене потягнуло перейтися улюбленим проспектом Шевченка. Чому улюбленим? Бо мало де у місті Лева є так, що є гарна алейка, лавочки і плюс до того всього маленькі деревця.

Люблю там посидіти, як є час звісно. Хто не знає, ще кілька років тому на проспекті Шевченка були великі дерева, але згодом місто вирішило їх знести і насадити нових. І правильно зробили.

Підходжу до проспекту, переходжу дорогу і тут в очі одразу ж кидаються незнайомі предмети, які висять на деревах.

Також читайте:   Львів святкує Різдво Христове

Я спочатку подумав що це хтось бананів понавішував на дерева, але коли підійшов ближче побачив що це всього лише писанки.

Майже на кожному дереві, а і чого на майже, на кожному дереві висять писанки, а біля дерева стоїть табличка, де написано яка школа це робила. Наприклад, 73, 21 чи 99.

Писанка

Писанки є різного кольору і величини. Одна школа зробила більші, інша – більшу увагу приділила візерункам на писанках. Одним словом дуже цікаво, бо подібного ще ніколи не бачив.

Як прочитав потім згодом в інтернеті, подібна акція присвячена фестивалю писанок, який в ці дні проходить у Львові.

Повертаючись лор проспекту Шевченка скажу, що не тільки я фотографував дерева. Охочих було багато і переважно це були туристи. Згодом будуть розповідати про наше місто цікавинки і це вдвічі приємно.

Не в тему, але розкажу також цікавий епізод із проспекту Шевченка. На одній із лавочок сиділо дві досить таки симпатичні дівчинки. Йшов хлопчина і вирішив з ними познайомитися у стилі «Вітальки».

Бачили б ви як ці дівчата цього хлопчину відшили, це треба було бачити. Тому, перед тим як заводити такі знайомства треба добре подумати. 🙂

Свято наближається…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*